Un an Chic

 

Am incheiat anul 2019 si vrem sa va multumim ca ne-ati fost aproape si ca, impreuna, am reusit sa exprimam inca o particica a sufletului nostru! Anul care tocmai s-a sfarsit a fost unul in care ne-am bucurat sa putem ajunge mai aproape de clientii nostri, atat prin articole inedite, cat si prin interviuri, campanii variate despre oameni care ne inspira sau care ne surprind prin profesionalism si umanitate. 

Si cand zicem de campanii cu oameni care ne inspira, ne referim la campania #familiaextinsa, concept pe care l-am lansat in toamna si pe care l-am pornit fara asteptari sau ganduri marete (cel putin la inceput).

Cum a luat nastere conceptul #familiaextinsa?

Faptele bune si cultura voluntariatului sunt cateva dintre aspectele care caracterizeaza membrii echipei Chic Bijoux. Dorinta de a da ceva mai departe si de a ne implica in comunitate a venit natural.  

Sunt atatea cauze care au nevoie de ajutor, iar munca civica nu pare a fi una care se va termina curand. Alegerea cauzei in care sa ne implicam a fost facuta pe baza interactiunii cu clientii nostri. Din comunicarea activa si deschisa cu acestia am observat ca cea mai prezenta tema in bijuteriile comandate este familia. Iar de cele mai multe ori, aceasta familie includea si un membru blanos, dovada a iubirii pentru animalele din viata lor

Am ales sa ne dedicam familiei extinse pentru ca si noi, echipa Chic Bijoux, suntem posesori de animale si am relationat puternic cu fiecara pisica, caine, rozatoare, testoasa sau pasare care au intrat in atelierul nostru sub forma unor dorinte ce au fost si sunt in continuare transformate in bijuterii personalizate.  

Familia extinsa e locul unde toti membrii sunt respectati, armonia domina si spiritul este unul sanatos , precum este si societatea spre care tindem. O particica foarte importante a unei familii extinse este si animalutul din sanul ei, iar noi pe asta ne-am axat. 

Un animal de companie da viata, suflu de energie si ajuta la armonizarea fiecarui cadru din viata noastra. Ne-am bucurat ca mesajul gasit este unul cu care rezonam toti si datorita lui am ajuns sa cunoastem oamenii superbi, care isi ghideaza viata dupa alte principii si inteleg ca este responsabilitatea noastra sa avem grija de natura si toate vietatile sale. 

Si pentru ca merita sa ne sarbatorim reusitele, iata care sunt acele puncte cheie din campanie si cum s-a desfasurat evolutia unei parti din Chic Bijoux care si de acum inainte va creste: 

 

#FamiliaExtinsa 

Fiind si pentru noi ceva nou, am inceput prin dialoguri cu clientii nostri de la care am vrut sa le aflam experientele de viata in familie si cum convietuiesc cu un animalut. Am descoperit provocari, intamplari haioase, responsabilitate si invataturi trase dupa multe experiente. Insa cel mai de pret lucru in comun pe care l-am regasit e faptul ca toti cei care aveau alaturi un blanos se bucurau de cea mai placuta forma de  terapie!

Unii dintre clientii nostri au vrut sa impartaseasca cu noi si cu publicul nostru momente faine din viata lor. Asa am primit videoclipuri, fotografii si povesti care de care mai pline de iubire. 

Urmareste hashtagul #familiaextinsa pe Facebook si afla povestilor iubitorilor de animale Chic Bijoux!

#Chicmakers

Interactiunile de la inceput ne-au motivat sa continuam demersul nostru si sa ne implicam mai activ. Am ajuns in comunitatiile iubitorilor de animale si am decis sa facem cunoscuta povestea celor care prin implicarea lor ajuta “familia” si mai extinsa, adica toata animalutele in nevoie. 

Noi i-am numit “Chicmakers” si printr-o serie de articole am decis sa promovam puterea exemplului pozitiv. Pentru toate eforturile pe care le depun zilnic si pentru taria cu care cred in misiunea lor personala, i-am premiat simbolic cu insgina de #ChicMaker, deoarece consideram ca nici o fapta buna nu trebuie sa ramana nerasplatita. 



#FamiliaChic

Tot parcursul acesta ne-a dus la ideea centrala a campaniei, la ideea de familie Chic. O familie fericita si implinita unde valorile de respect, armonie si ajutor sunt esentiale, nu doar in cadrul ei intim, ci si in relatia cu tot ceea ce ne inconjoara. Am conturat esenta acesteia intr-un material video urmarit pe Facebook de peste 250 000 de ori, cu o familie extinsa extraordinara pe care nu credem ca am fi cunoscut-o altfel. Am inceput treptat sa ne implicam si in zona de educatie, respectiv in a oferi resurse pentru cei care au nevoie si pentru toti cei care vor sa afle ceea ce presupune tratarea cu iubire si respect a fiecarui animal. 

Anul acesta continuam sa ne implicam activ si dorim sa venim in ajutorul organizatilor si oamenilor care cred in aceleasi valori ca si noi. Planuim o donatie, evenimente si multe alte surprize celor din universul Chic Bijoux!

Multumim pentru increderea si sustinerea acordata si dorim sa va avem alaturi pe cat mai multi dintre voi si in 2020! 

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram, iar daca consideri si tu ca ceea ce facem merita sa aiba un impact mai mare, distribuie #familiachic mai departe.

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza