Politica de retur

POLITICA DE RETUR

  • 1.1 Conform O.G. 34/2014, produsele nepersonalizate (fără gravura) se pot returna în ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) și în aceeași stare în care au fost receptionate, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, prin posta sau curierat rapid, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.
  • 1.2 În cazul în care doriți să returnați un produs nepersonalizat comandat de pe site-ul chicbijoux.ro, trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră prin email la adresa comenzi@chicbijoux.ro. Vă rugăm să comunicați datele dumneavoastră complete, adresa la care s-a făcut livrarea, numărul comenzii, produsele pe care doriți să le returnați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.
  • 1.3 În cel mai scurt timp, veți primi prin email sau telefonic o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere, care va conține și adresa exactă la care trebuie să faceți returul.
  • 1.4 Termenul de 30 zile de la data primirii produsului la adresa de livrare comunicată cu ocazia plasării comenzii.
  • 1.5 Aveți posibilitatea de a returna produsele prin orice mijloc de curierat dar livrarea trebuie făcută direct la sediul companiei noastre și nu la oficii poștale sau birourile curierului. De asemenea aveți obligația de a suporta costurile ocazionate de returul produselor. Nu acceptăm retururile realizate prin Poștă cu ridicare de la sediul Poștei.
  • 1.6 Aveți obligația de a returna produsele pentru care v-ați exprimat dorința de retragere din contract în termen de cel mult 14 zile de la data comunicării conforme a deciziei de retragere.
  • 1.7 Contravaloarea mărfii returnate, va fi restituită sub formă de virament în contul bancar, cu obligativitatea ca acesta să fie deschis pe teritorul României, fără întârzieri nejustificate, în maxim 14 zile după primirea produsului returnat.
  • 1.8 În cazul unui retur dumneavoastră aveți obligația de a suporta costurile de transport pentru livrarea comenzii dar și pentru returul ei. Exemplu: Dacă ați achiziționat un produs în valoare de 100 lei și ați plătit 100 lei + 15 lei transport pentru livrarea comenzii veți primi înapoi suma de 100 lei care reprezintă contravaloarea produsului dar nu și cei 15 lei care reprezinta contravaloarea costului de transport.
  • 1.9 Chiar dacă produsele personalizate în mod normal nu se pot returna decat în condițiile în care Chic Bijoux livrează un produs care nu respecta normele de conformitate sau detaliile prezentate pe site în pagina de produs, vă asigurăm că în cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate din diverse motive estetice aveți tot suportul nostru pentru a realiza împreună un produs așa cum vi-l doriți. Pentru asta vă rugăm să ne contactați pe e-mail la adresa comenzi@chicbijoux.ro.

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza