Brelocuri personalizate din argint

Produse populare

Esti in cautarea unui cadou simplu, dar de effect?

Ofera cadou un breloc din Argint 925 si persoana draga tie va avea un motiv sa zambesca zi de zi.

Brelocuri personalizate din Argint reprezinta un cadou de mare impact potrivit oricui, mai ales daca persoana pe care vrei sa o surprinzi nu poarta, de obicei, bijuterii. Un cadou unic si frumos, pentru un barbat sau o femeie, o persoana draga sau chiar pentru tine.

Brelocuri personalizate Chic Bijoux pot fi gravate cu diverse simboluri si text si pot avea ce forma doresti. Exista o multime de posibilitati in privinta alegerii modelului sau mesajului ce urmeaza sa fie inscriptionat pe brelocul gravat preferat.

Alege dintr-o gama variata de posibilitati de brelocurile metalice personalizate din Argint: brelocuri personalizate cu text, brelocurile personalizate gravate cu logo, brelocuri personalizate cu poza scrisului sau desenului copilului tau, brelocuri personalizate cu mesaje si simboluri dragi, brelocuri personalizate gravate cu amprenta digitala, unda sonora sau QR Code etc.

Recomandam utilizarea unui breloc personalizat pentru accesorizarea setului de chei. De aceea un model deosebit il reprezinta brelocuri personalizate auto. Numarul de inmatriculare gravat pe fata, iar pe verso simbolul masinii creaza un breloc inedit care surprinde prin rezistenta si calitate. Brelocuri auto personalizate pot fi oferite cu ocazia achizitionarii unui nou autovehicul sau pur si simplu ca breloc cheie la masina.

Fiecare breloc este creat din Argint 925 prin taiere si gravare laser si este atasat de un inel din otel inoxidabil. Brelocul este livrat in cutie premium Chic Bijoux

Alege brelocuri personalizate ieftine care produc un impact de lunga durata! Bijuterii personalizate ce rezista in timp.

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza