Bijuterii cu QR code

Ce este un QR code?

Termenul de cod QR inseamna Cod de raspuns rapid (Quick Response Code). Acestea sunt coduri de bare patrate care stocheaza diverse informatii, ce pot fi citite de om, cu ajutorul unui dispozitiv de imagistica, precum o camera foto sau un scaner. Cel mai untilizat mod de a scana coduri QR in zilele noastre este camera smartphone-ului impreuna cu o aplicatie specializata pentru citirea QR coduri.

Datele continute de un cod QR pot fi orice, de la text simplu, la adrese de e-mail, la numere de telefon si asa mai departe. Micul patrat alb-negru este peste tot: tiparit pe ambalajul ultimelor gadgeturi, pe carti de vizita, materiale de promovare, pe tricouri, inclus in prezentari la conferinte, chiar si pictat pe cladiri. Acum insa, puteti sa le aveti si pe bijuterii personalizate.

Poti avea si tu o bijuterie personalizata cu QR code!

Personalizarea consta in inserarea unui mesaj ascuns care poate fi dezvaluit doar prin scanarea codului de bare. Poti opta pentru citate inspirationale, mesaje amuzante sau amintiri specifice precum: “La multi ani”, “Te iubesc!”, “Felicitari pentru noua slujba!”, “Vom avem un copil!”, “Suna-ti mama!” etc., dar si un link care te va duce spre o pagina – cum ar fi spre o piesa preferata de pe Youtube.

Codul poate fi gravat cu tehnologia de ultima generatie pe diferite accesorii: lantisoare personalizate, cercei personalizati, bratari personalizate, inele personalizate, pandantive personalizate, brelocuri personalizate, chiar si pe butoni sau brose.

Cum procedezi?

  • Tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii in sectiunea de comentarii de la produs ce mesaj doresti iar noi il vom transforma in QR code si dupa il vom grava pe bijuteria dorita.
  • Dupa ca bijuteria ajunge la tine poti sa scanezi codul cu smartphone-ul si sa lasi tehnologia sa preia.
  • Cititorul de coduri QR este incorporat in majoritatea telefoanelor acum, dar, daca nu, exista o multime de aplicatii de citire QR Code pe care le poti descarca.

Alege bijuteriile cu QR code gravat si ai un mod unic de a transmite persoanei iubite un mesaj de dragoste, o amintire sau chiar o cerere in casatorie inedita!

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza