Produse populare

Inel Pisica - 925 argint
Inel Caine 925 Argint
Inapoi
Pagina 1 din 2

Intr-o lume a diversitatii unde fiecare dintre noi isi doreste sa fie diferit, sa poarte bijuterii personalizate am aparut noi, Chic Bijoux pentru a crea zilnic in atelierul nostru modele personalizate de inele de Argint 925 si nu numai.

Stim din experienta de peste 8 ani in productia de bijuterii ca un inel de Argint se transforma intr-o adevarata bijuterie doar atunci cand este purat de persoana pentru care a fost creat, astfel am creat categoria de inele personalizate prin care putem suprinde intr-o bijuterie orice este important pentru tine. 

Inelele de Argint pe care le veti gasi la noi sunt create cu tehnologie de ultima ora si finisate manual de bijutierii noastri pentru a ne asigura de calitatea superioara a produsului finit.

Pentru ca fiecare inel trebuie sa fie la dimensiunea perfecta pentru degetul pe care il vei purta astfel incat acesta sa arate bine si sa fie confortabil am creat pe blogul Chic Bijoux un articol cu 3 metode simple prin care poti sa masori corect dimensiunea inelului tau sau mai mult sa gasesti dimensiunea potrivita pentru un inel cadou - vezi articolul si daca ai intrebari scrie-ne in chat si te ajutam cu orice alte detalii.

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza