Bijuterii din Aur cu diamante

Liliana M. 11 septembrie 2023
5.00
Achizitie
verificata
Kara Medeea S. 09 mai 2024
5.00
Achizitie
verificata
Rodica M. 18 decembrie 2023
5.00
Achizitie
verificata
Marin R. 18 august 2023
5.00
Achizitie
verificata
Alina N. 20 septembrie 2023
5.00
Achizitie
verificata

Suntem fascinati de calatoria fabuloasa a Diamantelor de la un singur element natural pana la stralucitoarea piesa montata in aur, in bratari, coliere sau cercei. De aceea, credem ca modelele de bijuterii Aur cu Diamante vor marca cele mai importante momente din viata noastra si a tuturor celor iubiti.

Colectia de bijuterii din Aur cu Diamante cuprinde piese realizate din Aur de 14k si evident diamante incastrate in diverse modele de piese ce pot fi in plus personalizata cu o gravura speciala. Caldura Aurului alaturi de sclipirea izbitoare a Diamantelor ofera un contrast puternic si atragator.

De la bratari delicate si cercei ce captureaza lumina din jur la pandantive cu diamante care completeaza fiecare tinuta, exista o piesa pentru fiecare ocazie si pentru fiecare persoana draga din viata ta.

Stralucitoare si sclipitoare modelelor de bijuterii din aur cu diamant sunt indispensabile din propria colectie de accesorii. Adaugati o nota personala bijuteriilor cu diamante prin gravarea unui mesaj, nume sau initiale in spatiul disponibil.   

Duritatea naturala si claritatea diamantelor simbolizeaza dragostea eterna. Acestea sunt, prin urmare, o alegere brilianta pentru un cadou deosebit pentru jumatatea ta. Cu siguranta nu vei uita niciodata fata persoanei dragi atunci cand isi deschid superbul dar.

Diamantele folosite in realizarea bijuteriilor sunt Collection Grade, cu taietura rotunda, incolore si cu o claritate VVS1. De asemenea acestea sunt "Ethical sourced diamonds".

Produsele ajung la tine, in ambalaje cadou Chic Bjoux atent alese si gata de a fi daruite, impreuna cu certificatul de garantie, care atesta autenticitatea si caracteristicile metalului pretios cat si a pietrelor pretioase. 

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza