Transport Gratuit EasyBox

Cum folosesti punctele bonus de la Chic Bijoux

Iti multumim ca ai ales sa te alaturi comunitatii Chic Bijoux prin plasarea unei comenzi pe magazinul nostru online. Construim aceasta comunitate inca din 2010 si avem grija ca toti membri nostri sa beneficieze de produse exceptionale si promotii speciale.

Punctele Bonus Chic Bijoux reprezinta o alta metoda prin care beneficiezi de reduceri extra bazate pe valoarea comenzilor tale plasate in trecut. Astfel, la fiecare comanda, valoarea acesteia se transforma in puncte bonus -» 1 leu = 1 Punct Bonus.

Afla mai jos toate detaliile despre: ce inseamna punctele bonus, cum poti beneficia de ele si cum poti aplica reducerile la comenzile tale.

 

 

1. AUTENTIFICARE SAU INREGISTRARE CONT

Primul pas pentru a intra in posesia punctelor este sa te autentifici in contul tau prin completarea email-ului si a parolei personale.

Click pe iconita cu un omulet din dreapta sus -> Click pe “Autentificare” -> Completare in casute a email-ului si a parolei personale -> Click pe butonul de “Autentificare”

Ai uitat parola sau nu iti amintesti sa fi creat una?

In aceasta situatie intra pe “Parola uitata” care se afla sub butonul de autentificare. In pagina noua deschisa completeaza emailul personal pe care l-ai folosit in comanda sau comenzile tale dupa care apasa pe butonul “Trimite

Automat vei primi un mail cu o parola provizorie. Foloseste parola primita si vei intra direct in cont unde iti vei putea schimba parola cu una permanenta de la butonul "Modifica Parola"

Esti la prima comanda?

Contul tau va fi creat automat o data ce plasezi comanda, este extrem de important sa completezi un e-mail valid. Insa, pentru a avea acces la punctele bonus, la actualizarile legate de comanda dar si pentru a evita pasi de recuperare a parolei noi iti recomandam ca inainte sa plasezi comanda sa iti creezi un cont.

Click pe iconita cu un omulet din dreapta sus -> Click pe “Inregistrare” -> Completare in casute a informatiilor cerute -> Click pe butonul de “Trimite” sau te poti conecta direct prin contul de “Facebook” apasand pe butonul albastru.

 

2. CONTUL MEU -» PUNCTE BONUS

Dupa ce te-ai autentificat vei intra automat in contul tau. In lista din stanga in partea de jos acceseza “Puncte bonus” si vei intra direct in zona dorita.

Vei putea urmari numarul de puncte bonus primit pentru fiecare comanda in parte, statusul lor, codurile create din puncte si daca acestea au fost utilizate sau nu pentru alte comenzi.

Punctele bonus se activeaza dupa 14 zile de la livrarea unei comenzi, in aceasta perioada ele se afla in status de asteptare. Dupa activare poti sa le tranformi intr-un cod de reducere.

 

3. TRANSFORMAREA PUNCTELOR IN COD DE REDUCERE

De fiecare data cand achizitionezi bijuterii vei primi puncte bonus. Numarul de puncte pe care il primesti este echivalent cu valoarea produselor -» 1 leu = 1 Punct Bonus. Fiecare 10 Puncte Bonus valoareaza 1 Leu reducere pentru comenzi viitoare.

Poți verifica numărul de Puncte bonus în cont, în orice moment si poti sa le transformi cand doresti intr-un cod de reducere pe care sa il folosesti intr-o viitoare comanda. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi in casuta numarul de puncte pe care doresti sa le transformi in bani, apoi sa apesi pe butonul “Obtine cod”.

In exemplul de mai sus 100 de puncte bonus este echivalentul a 10 lei reducere. In functie de numarul tau de puncte poti sa le tranformi pe toate intr-un voucher sau poti alege sa folosesti doar o parte din ele, iar restul sa le utilizezi la alte comenzi.

 

4. UTILIZAREA CODULUI DE REDUCERE PENTRU O NOUA COMANDA

Dupa ce ai creat un cod de reducere din punctele tale acesta va aparea in tabel. In dreapta codului va fi scris “Cod neutilizat” ceea ce inseamna ca poti sa copiezi codul apasand pe butonul de sub el si sa il folosesti in cosul de cuparaturi cand plasezi o noua comanda.

Dupa ce ai plasat comanda cu codul de reducere aferent statusul din stanga codului se va modifica in “Cod utilizat pentru comanda #XXXX”.

Tu alegi cand si cum iti folosesti punctele, acestea nu expira sau nu dispar din contul tau.

 

Daca ai orice alte intrebari legat de folosirea acestor puncte bonus te rugam sa ne contactezi si iti vom explica cu drag pas cu pas.

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza