Medalioane cu poza personalizate

Produse populare

Inapoi
Pagina 1 din 2

In timp ce toate bijuteriile sunt personale, un medalion cu poza este probabil cel mai personal dintre toate. Este un adevarat pastrator de secrete si povestitor de povesti.

Medalioanele inseamna mai mult decat alte bijuterii, ele reprezentand o mostenire moderna care va spune propria poveste unica. Ceea ce transmit aceste piese este profund: ele sarbatoresc ceea ce inseamna sa iubesti si sa onorezi, marcheaza amintiri dragi si ne aduc aminte de cei iubiti. In acest fel, oricare medalion cu poza inauntru ne ofera o fereastra catre viata noatra, trecuta si/sau prezenta.

Un medalion personalizat cu poza poate include un design elegant si clasic, cu nume sau simboluri gravate, astfel acesta devine unic si uluitor. In plus, fasesti multe modele de medalion gravat cu poza. In functie de stilul personal ai de unde alege. La noi poti opta pentru un lantisor cu medalion cu poza rotund sau medalion inima cu poza din Aur de 14K sau Argint 925, dar si multe alte optiuni.

Clasic si modern, oicare medalion cu poza Argint sau Aur permite unei femei sa-si poarte cele mai semnificative povesti personale mereu cu ea si sa le pastreze aproape de inima. Indiferent de varsta lor, femeile aleg medalioane, deoarece ofera o sensibilitate contemporana, precum si atemporala, cuplata cu misterul si intriga cand purtatorul le face personale prin gravura si prin punerea in interior a pozelor cu oameni si amintiri dragi.

Un accesoriu popular de secole, fiecare model de medalion cu poza Aur sau Argint are un farmec si o atractie unica. Poate datorita faptului ca  o femeie poate sa isi tina aproape de inima cele mai pretioase amintiri este ceea ce ne atrage spre aceste bijuterii chic. Dar de fapt fiecare medalion personalizat cu poza Chic Bijoux pastreaza in plus, cele mai semnificative momente, idei si inspiratii din viata.

Medalioanele sunt un cadou ideal pentru femeia speciala din viata ta. Fie ca este un cadou pentru mama, fiica, partenera sau o draga prietena, medalionul ii va arata cat de mult inseamna pentru tine. Pentru mama sau sotie/iubita recomandam un medalion Aur cu poza, aurul fiind un material pretios si atemporal. Dar desigur, daca Aurul nu este pe gustul ei atunci poti opta intotdeuana pe un medalion Argint gravat cu poza.

Indragosteste-te de medalioanele Chic Bijoux si adauga-le in tinutele tale zilnice.

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza