Despre noi

Bun venit in universul nostru unde inseram zilnic amprente vii in bijuteriile create prin povestile si dorintele voastre.

 

 

Din dragostea si pasiune pentru bijuterii ne dedicam zilnic sa cream cele mai frumoase accesorii care sa iti aduca multe bucurii, amintiri si zambetul pe buze de fiecare data cand le vei purta.
Daca iubiti bijuteriile si oamenii la fel de mult ca si noi, veti fi fascinati si nu veti vrea sa plecati niciodata!

Totul a inceput in anul 2010, cand din pasiune pentru bijuterii, a aparut Chic Bijoux, un brand clujean care a cautat mereu sa surpinda si sa isi diversifice constant portofoliul de produse si servicii. 

Urmatorul pas a fost sa ne deschidem propriul atelier de creatie in care sa implementam propria noastra viziune in realizarea de bijuterii personalizate, colectii vibrante, piese unicate, si accesorii pentru clientii corporate.

Echipa Chic Bijoux este formata din oameni pasionati de ceea ce fac si cu un tel comun, acela de a realiza piese deosebite care ajung peste tot in tara, dar si in strainatate. Creatiile bijutierilor nostri surprind de fiecare data, acestia fiind iscusiti in modelarea argintului in bijuterii spectaculoase, unicate, imbinate cu pietre pretiose sau cu cristale si perle Swarovski.
Toate creatiile noastre sunt realizate din Argint 925 Rodiat sau placat cu Aur. In crearea bijuteriilor utilizam aparate de ultima generatie care sa nu afecteze calitatea argintului si care sa ne ofere posibilitatea de a definitiva design-ul conform cerintelor.

O parte importana o costituie rodierea pieselor din argint pentru o stralucire mai intensa, o durabilitate crescuta, o rezistenta mai mare in timp la zgarieturi, iar in plus bijuteriile nu se mai innegresc la fel de rapid. Totodata rodiul nu contine nichel, piesele astfel obtinute fiind hipoalergenice.

Fiecare bijuterie Chic Bijoux este realizata pana la cele mai mici detalii cu delicatete si grija pentru a aduce o bucurie clientilor nostrii si pentru ca acestia sa fie multumiti de achizitia facuta.

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza