Despre noi

Descopera universul nostru unde zilnic inseram amprente vii in bijuteriile create prin povestile si dorintele voastre.

 

Din dragostea si pasiune pentru bijuterii ne dedicam zilnic sa cream cele mai frumoase accesorii care sa iti aduca multe bucurii, amintiri si zambetul pe buze de fiecare data cand le vei purta.
Daca iubiti bijuteriile si oamenii la fel de mult ca si noi, veti fi fascinati si nu veti vrea sa plecati niciodata!

Totul a inceput in anul 2010, cand din pasiune pentru bijuterii, a aparut Chic Bijoux, un brand clujean care a cautat mereu sa surpinda si sa isi diversifice constant portofoliul de produse si servicii.

Urmatorul pas a fost sa ne deschidem propriul atelier de creatie in care sa implementam propria noastra viziune in realizarea de bijuterii personalizate, colectii vibrante, piese unicate, si accesorii pentru clientii corporate.

Echipa Chic Bijoux este formata din oameni pasionati de ceea ce fac si cu un tel comun, acela de a realiza piese deosebite care ajung peste tot in tara, dar si in strainatate. Creatiile bijutierilor nostri surprind de fiecare data, acestia fiind iscusiti in modelarea argintului in bijuterii spectaculoase, unicate, imbinate cu pietre pretiose sau cu cristale si perle Swarovski.
Toate creatiile noastre sunt realizate din metale pretioase precum Argint 925, Aur 14K, Aur 9K dar si Diamante Naturale. In crearea bijuteriilor utilizam aparate de ultima generatie care ne ofera posibilitatea de a definitiva design-ul bijuteriilor conform cerintelor.

Fiecare bijuterie Chic Bijoux este realizata pana la cele mai mici detalii cu delicatete si grija pentru a aduce o bucurie clientilor nostrii si pentru ca acestia sa fie multumiti de achizitia facuta.

 

Chic Bijoux companie finalista in competitia "Made in Romania" editia #6 organizata de Bursa de Valori Bucuresti

 

Septembrie 2023 constituie un moment extrem de important în istoria Chic Bijoux. Compania clasându-se printre cei 15 finaliști din cele 386 companii înscrise în competiția Made in Romania ediția #6 organizată de Bursa de Valori Bucuresti.

Suntem onorați să ne aflăm într-un grup atât de select de firme dar mai ales de oameni care muncesc zi de zi pentru construcția unei Românii mai bune prin dezvoltarea de companii "Made in România".

În link-ul de YouTube de mai jos este momentul nostru de premiere și discursul pe care CEO-ul Chic Bijoux a încercat să surprindă pe scurt "De ce" face Chic Bijoux lucrurile așa cum le face.

Aici comunicatul de presa oficial: "comunicat de presa"

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza