FOTOGRAVURA: Cum se naște și ce o face atât de specială?

Fotogravura sau bijuteria cu personalizare foto, este rezultatul gravurii permanente a unei fotografii direct pe suprafața materialului prețios folosind un laser de precizie. 

Pentru a te familiariza cu acest stil de personalizare am unit în acest articol mai multe detalii despre bijuteriile unice ce spun povești ce durează o viața.

La Chic Bijoux bijuteriile cu fotogravură, și nu numai, beneficiaza de: 

  • Selecție vastă - Există diferite tipuri de bijuterii care se pot realiza, inclusiv diferite dimensiuni, forme și stiluri. 
  • Opțiunea de a utiliza orice imagine - Putem lua imagini alb-negru, sau colorate, inclusiv poze cu animalele de companie. Rezultatul va fi întotdeauna în tonuri de gri alb-negru.
  • Ambalaj gratuit - La fiecare comandă, oferim o ambalare atractivă a bijuteriilor, completată cu o punguță de cadou și un material special de curățare a bijuteriei.

Lănțișoarele cu pandantive gravate cu fotografi devin o opțiune foarte populară și nu este greu de înțeles de ce! Bijuteriile servesc ca și cadouri excelente și o amintire dragă pentru o varietate de evenimente și ocazii speciale.

Orice model ai alege, fiecare este o modalitate perfectă de a păstra un moment surprins pentru totdeaunat. Vei avea mereu aproape pe cei dragi, persoana iubită, animalul sau o amintire prețioasă.

Vrei să condimentezi lucrurile? Alege modele de bijuterii cu fotogravură și perle elegante. Acestea adăuga un aspect delicat și chiar îndrăzneț, reușind să creezi un cadou la fel de unic precum persoana pentru care îl achiziționezi, chiar dacă acea persoană ești tu!

Cu o brățară gravată, poți avea fotografia preferată atârnând convenabil la încheietura mâinii sau a celui care primește cadoul.

Îți oferim o varietate de opțiuni frumoase din care să alegi, precum diverse materiale (Argint 925, Aur 14K sau 9K) cât și brățări cu șnur roșu sau alte culori, realizate simplu sau împletite. Mai mult, toate modelele de brățări pot fi create cu un lanț elegant. 

Brelocurile sunt grozave pentru oamenii care sunt mereu în mișcare și sunt ușor de oferit oricui din viața noastră, dar brelocurile gravate cu fotografii sunt un gest mult mai special și mai memorabil.

Un cadou pentru oricine, de la membrii familiei până la colegi de muncă, brelocurile gravate cu fotografii sunt o modalitate excelentă de a le aduce mereu aminte celor dragi de un factor foarte important: distanța nu înseamnă nimic pentru cei care s-au cuibărit în inima ta.

O alegere tot mai apreciată sunt bijuteriile cu fotogravura realizate cu animalele de companie. Avem forme speciale de pandantive care încadrează corpul cățelului sau a pisicii, precum și modele clasice de bănuț pe care este gravat în întregime sau o parte din prietenul blănos. 

Alege un cadou ideal pentru iubitorul de animale din viața ta pentru a sărbători o zi specială cu o fotografie preferată cu micul suflet. 

Tot mai des am întâlnit cereri și pentru poze cu animăluțe care nu mai sunt în viață. În aceste cazuri bijuteria devine o amintire de neprețuit. 

De ce să alegi bijuterii cu fotogravură? 

Există o varietate de motive pentru care bijuteriile cu fotogravură sunt o alegere ideală. De cele mai multe ori sunt cadouri unice oferite pentru ocazii speciale, dar sunt achiziționate și drept amintiri pe care să le porți mereu aproape. 

Câteva exemple de ocazii în care bijuteriile gravate cu fotografii ar putea fi soluția perfectă pentru un cadou includ: aniversări și zile de naștere, nuntă, botez, sărbători și zile de nume, absolvire, cadou corporativ/ pentru o promovare sau pensionare, amintire a persoanei iubite sau comemorarea animalelor de companie.

Totusi, ce este atât de grozav la bijuteriile cu fotogravură?

După cum am menționat, bijuteriile cu personalizare foto sunt o alegere de top pentru mulți dintre clienții noștri și este ușor de înțeles de ce! Aceste opere de artă au devenit o tendință de noutate în bijuterii și nu pare să încetinească prea curând.

Ai auzit vreodată expresia „O imagine valorează cât o mie de cuvinte”? Așa este și cu acest tip de accesoriu, care are puterea de a spune mult mai mult decât ar putea cuvintele vreodată. 

Te-ai convins? Ai ales modelul? Acum mai urmează să selectezi poza. Pentru mai multe detalii citește cele zece sfaturi pe care să le luați în considerare atunci când căutați fotografia perfectă. - click AICI

Cu drag și îmbrățișări din atelier,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza