Fotogravura

Produse populare

Alege sa gravezi fotografia cuiva special direct pe bijuteria aleasa si bucura-te de faptul ca te va insoti mereu. Bijuteria cu fotogravura creaza o reproducere in miniatura a fotografiei tale. Detaliile sunt incredibile si vei fi uimit(a) de liniile fine si de claritatea gravurii.

Fotogravura este o modalitate moderna si unica de a personaliza o bijuterie si de a o face cu adevart unica. Alege o bratara cu poza gravata sau un lantisor pentru a pastra mereu aproape amintiri prețioase, cum ar fi o poza dintr-o excursie cu familia, poza preferata de la nunta, poza cu animalul iubit sau orice alt moment special. 

Fotogravura personalizata se bazeaza pe tehnica gravurii bijuteriilor cu o imagine personala. Fiecare lantisor, breloc sau bratara gravata cu poza este personalizata cu imaginea unei amintiri dragi, cu tine sau cu persoane iubite. 

La Chic Bijoux iti oferim o colectie unica de bijuterii cu foto gravura, incluzand bratari argint gravate cu poze, lantisoare si brelocuri. In functie de metalul pretios preferat poti opta intre fotogravura argint sau fotogravura aur.

Bratari gravate cu poze sau orice alt model de bijuterie sunt perfecte pentru a fi oferite cadou, fiind o modalitate de a-ti exprima sentimentele. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si materiale, astfel incat sa se potriveasca oricarui stil si buget.

INFORMATII FOTOGRAVURA:

  • Pentru o preluare cat mai calitativa imagini necesita a fi clare si de inalta calitate. Cu cat imaginea este mai clara, cu atat efectul este mai bun. 
  • Inainte de plasarea comenzii ia in considerare dimensiunea bijuteriei si elementele ce ti le doresti gravate din fotografie. In cazul in care iti doresti fotogravura cu mai multe persoane acestea trebuie sa fie incadrate cat mai apropiat in imagine. 
  • Pentru o preluare cat mai fidela a detaliilor din fotografie pe bijuterie pot fi gravate pana la patru persoane apropiate ca si pozitie.

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza