Lantisoare de Aur pentru femei

B V. 16 aprilie 2024
5.00
Achizitie
verificata
Liliana M. 11 septembrie 2023
5.00
Achizitie
verificata
Cristina B. 06 iunie 2024
5.00
Achizitie
verificata
BUSA V. 22 aprilie 2024
5.00
Achizitie
verificata

Produse populare

Lantisor nume - 5/6 litere - Aur Galben 14k
  • Gratuit
Lantisor nume - 3/4 litere - Aur Galben 14k
  • Gratuit
Lantisor nume - 7/8 litere - Aur Galben 14k
  • Gratuit
Lantisor Pisica Intinsa - 14K Aur Galben
  • Gratuit
Lantisor personalizat - Stea - Aur Galben 14K
  • Gratuit
Lantisor personalizat - Stea - Aur Alb 14K
  • Gratuit
Lantisor BULLDOG - Aur Galben 14K
  • Gratuit
Lantisor cu Perle - Simfonia unui nume - Model sirag perle cu 3 initiale - Argint 925
  • - 15%
  • Gratuit

La noi vei gasi o varietate larga de modele de lantisoare din Aur personalizate din care sa alegi: lantisoare cu membri familiei, lantisoare de Aur cu nume, pandantive cu diferite modele, lantisoare din Aur pentru femei gravate cu diverse mesaje, nume si date importante, lantisoare Aur imbinate cu stralucirea cristalelor Swarovski, toate sunt atent create pentru a va aduce zambetul pe buze de fiecare data cand le veti purta.

Lantisoarele de Aur 14k pentru femei personalizate cu membri familiei va vor umple sufletul de iubire. Acestea pot fi realizate in functie de numarul de persoane dorit, copia fidela a propriei famili. Chiar si animalul sau animalele pot fi inserat in pandantiv, astfel vei avea o bijuterie care va include tot ce e mai pretios pentru tine.

Lantisoare de Aur cu nume sunt cele mai cautate datorita simplitatii si versatilitatii lor. Alegerile sunt infinite. De la un colier cu numele tau decupat pana la un pandantiv sub forma de inimioara, banut sau placuta pe care sa fie gravat unul sau mai multe nume, un mesaj cu o semnificatie speciala, o porecla, un loc legat de o amintire frumoasa si multe alte simboluri.

Fie ca iti doresti o noua bijuterie pentru tine, pentru perechea ta, pentru un membru al familiei, prietene sau colege, lantisoarele sunt cadouri excelente pentru o mare varietate de ocazii: zile de nastere, majorate, aniversari, absolviri, Ziua Mamei, Ziua Indragostitilor, etc.

Pentru ca stilul si personalitatea sunt regasite in fiecare accesoriu purtat alege oricare dintre selectia noastra de lantisoare de aur pentru femei care sa arate cine esti si ce pretuiesti.  Un colier va schimba aspectul dvs. si al pieselor de imbracaminte purtate.

Ofera in dar bijuterii personalizate celor dragi si arata-le cat de mult ii iubesti!

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza