Lantisoare din Aur personalizate

Produse populare

Lantisor nume - 5/6 litere - Aur Galben 14k
  • Gratuit
Lantisor nume - 3/4 litere - Aur Galben 14k
  • Gratuit
Lantisor nume - 7/8 litere - Aur Galben 14k
  • Gratuit
Lantisor Pisica Intinsa - 14K Aur Galben
  • Gratuit
Lantisor personalizat - Stea - Aur Galben 14K
  • Gratuit
Lantisor personalizat - Stea - Aur Alb 14K
  • Gratuit
Lantisor BULLDOG - Aur Galben 14K
  • Gratuit
Pandantiv zana maseluta - Aur Galben 14K
  • Gratuit
Inapoi
Pagina 1 din 2

Iti doresti o noua bijuterie persoanalizata pentru tine, pentru perechea ta, pentru un membru al familiei, prieteni sau colegi? Cu o varietate larga de modele de lantisoare personalizate din care sa alegi cu siguranta vei gasi ceea ce cauti.

Lantisoare din Aur de 14k cu membri familiei, lantisoare Argint sau Aur gravate cu prorpiul nume sau cu numele celor dragi, bijuterii personalizate ce simbolizeaza forma unui hobby, a unui interes sau a unei ocupatii, lantisoare din aur personalizate cu diverse mesaje, nume sau date importante, lantisoare cu nume simple sau imbinate cu stralucirea cristalelor Swarovski sau chiar lantisoare personalizate din Aur cu animalele de companie, toate reprezinta un accesoriu ce va surprinde femeia speciala din viata ta.

Fiecare model de lantisoare aur personalizate este atent creat in atelierul Chic Bijoux  din Cluj-Napoca. Pasiunea si dedicatia bijutierilor chic este prezenta in fiecare piesa.

Lantisoare personalizate din Aur reprezinta cadouri excelente pentru o mare varietate de ocazii:  Craciun, Ziua Mamei, Ziua Indragostitilor, Aniversari, Zile de nastere, Majorat sau orice alt moment sarbatorit alaturi de cei dragi. Gravarea unui mesaj personal care este strans legat de o amintire sau o perioada frumoasa din viata personala va transforma bijuteria intr-o piesa care va fi pretuita pentru totdeauna.

Colierul ocupa un loc important in decorarea tinutei. Stilul si personalitatea sunt regasite in fiecare accesoriu purtat. Astfel, fiecare model de lantisoare personalizate din Aur pot schimba aspectul dvs. si al pieselor de imbracaminte purtate.

Purtati colierele care va pun in lumina stilul si va ofera o stralucire eleganta.

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza