Pandantive din Aur 14k personalizate

Produse populare

Pandantiv Ingeras - Aur Galben de 14K
  • Gratuit
Pandantiv Vioara - Aur Galben de 14K
  • Gratuit
Lantisor BULLDOG - Aur Galben 14K
  • Gratuit
Pandantiv zana maseluta - Aur Galben 14K
  • Gratuit
Pandantiv Majorat - Aur Galben 14K
  • Gratuit

Orice ti-a atras privirea din selectia noastra de bijuterii personalizate, acestea vor fi intotdeuna un cadou frumos, original si indit care va transmite cat de bine ii cunosti pe cei dragi si cat de mult ii iubesti.

Pandantive din aur sau pandantive din Argint sub forma de banut cu diverse mesaje sau simboluri gravate, pandantive din aur pentru femei in forma de inima, pandantive din aur personalizate cu animale sau pandantive personalizate din Aur tip placuta sau orice alt model te asteapta sa le descoperi si sa iti lasi propria amprenta in personalizarea lor.

Fie ca iti doresti pandantive personalizate din Aur 14K realizate atat intr-o nota clasica sau una iesita din comun, ca sa te reprezinte in totalitate, la Chic Bijoux gasesti ceva potrivit pentru fiecare stil si pentru fiecare persoana draga tie.

Pandantive personalizate din aur reprezinta cadouri excelente pentru o mare varietate de ocazii. In plus, selectia noastra de pandantive personalizate cu animale vor aduce un zambet pe fata dumneavoastra si a celor din jur, si sunt un cadou minunat pentru iubitorii de animale din viata ta.

Gravarea modelelor de pandantive din Aur 14K se poate face cu nume, initiale, un text scurt, un mesaj personal, un citat favorit, atat pe fara cat si pe verso. In functie de model pot fi inserate si simboluri sau desene cu semnificatii sau orice altceva iti doresti pentru ca tu sa ai cele mai speciale pandantive din aur personalizate.

O bijuterie in care stilul si personalitatea va sunt regasite va fi pretuita pentru totdeauna!

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza