Evoluție în strălucire sau cum am extins categorii de bijuterii iubite!

Pentru că suntem mereu deschiși la sugestiile și părerile tale și ale fiecărui client, anul 2023 a adus cu el o serie de transformări și extinderi de categorii de produse. O parte din ele sunt enumerate mai jos:

Lockets: Una dintre cele mai apreciate este colecția de medalioane cu poze în interior! Avem acum un total de 28 de lockets dintre care să-ți alegi piesa care te reprezintă din Argint 925 sau din Aur Galben de 9K.

Bijuterii cu cristale: Am extins cu bucurie selecția de coliere cu nume și cristale Swarovski. Astfel, au luat naștere lănțișoarele valuri de iubire, familie unită, picături de emoție și lănțișoare eterne sub forma de infinit. 

Fotogravura dupa contur: La colecția de bijuterii cu poze gravate am adaugat noi modele ce îmbină dragostea pentru animale cu bijuterii alese cu grijă.

Bijuterii TOTUL MEU: Colecția ELEMENTS are acum noi modele de lănțișoare, brățări sau seturi din lanț cu zale mari și plăcuțe care poartă numele celor dragi. 

Brățări cu lanțișoare pentru copii: Orice brățară de pe site din Aur de 14K sau 9K poate fi acum comandată și cu lănțișor pentru fetițe sau băieți. O selecție adorabilă și sigură sunt și câteva modele din Argint 925.

Cercei aur bebeluși: La cererea voastra au aparut pe site cerceii pentru bebeluși din Aur Galben 9K. Adorabili și confortabili, cerceii au un design menit să încânte și un preț avantajos. La fel ca și la modelele de cercei bebe din Aur 14K sistemul de închidere este cu filet și garantează o prindere sigură și confortabilă.

Eleganță și semnificatie astrologica: O notă de mister o aduc cele 12 noi modele de lănțișoare cu zodii ce au un design simplu și estetic. Bijuteriile sunt expresii ale personalității și o modalitate de a celebra semnele zodiacale.

Încheiem lista aici, dar noi nu ne oprim! Împreună cu voi, privim cu entuziasm către un viitor plin de strălucire și rafinament, continuând să redefinim standardele în domeniul bijuteriilor. Cu pasiunea noastră pentru frumos și angajamentul față de calitate, suntem hotărâți să transformăm fiecare bijuterie într-o poveste de eleganță și unicitate.

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza