🌸BUCURĂ-TE DE PRIMĂVARĂ!🌸 Garantăm livrarea la timp de 8 Martie pentru toate comenzile plasate până Marți, 5 Martie, ora 20:00.🌷
Transport Gratuit EasyBox

Martisoare din Argint 925 - 1 Martie

Produse populare

Inapoi
Pagina 1 din 6

In ziua de 1 Martie este sarbatorit Martisorul. Trimful primaverii asupra iernii este celebrat prin intermediul martisoarelor oferite cu drag atat fetelor cat si baietilor. Snurul alb si rosu impletit cu podoabe pline de semnificatie este bine inradacinat in traditia noastra, reprezentand un simbol cultural inconjurat de legende si obiceiuri frumoase. 

Martisorul este considerat un simbol al primaverii, al revenirii la viata a naturii si a tot ce o inconjoara, un talisman al norocului si al bunastarii. Scopul legarii sau punerii in piept a martisorului este de a avea noroc in decursul anului, de a fi sanatos si curat ca Argintul.

In general, femeile si fetele primesc martisoare handmade si le poarta pe durata lunii Martie, ca semn al sosirii primaverii. In Moldova insa, obiceiul este ca fetele sa daruiasca martisoare baietilor.

Indiferent cui doresti sa oferi anul acesta micile podoabe noi am pregatit o selectie intreaga de martisoare din Argint: cercei, pandantive, martisoare bratari si multe alte bijuterii personalizate pline de semnificatii frumoase.

Trifoiul cu patru foi este regasit printre modele de martisoare din Argint 925 fiind un simbol traditional al norocului. Un alt exemplu este ghiocelul, primul semn al primaverii, simbolul sperantei, a bucuriei si a unui nou inceput, precum si buburuza, mica insecta ce prevesteste noroc in viata, noroc in dragoste, vreme buna, castig financiar sau chiar implinirea unei dorinte.

De Martisor ofera in dar o amuleta, un talisman protector din Argint 925 ce ii va aduce noroc si voie buna celei/celui ce o va purta.

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza