Povești de suflet

Zilnic suntem înconjurați de mesaje de dragoste, gravuri pline de însemnătate, imagini ce transmit iubire… toate se întâlnesc în atelierul nostru și sunt inserate în coliere, brățări, inele sau cercei personalizați ce ajung cu bucurie în casele voastre și sunt purtate cu drag și prețuire. 

Ne bucurăm de fiecare dată când avem ocazia să fim complici în modelarea de amintiri prețioase, cadouri ce îi surprind pe cei dragi vouă. Așa iau naștere momente pline de iubire și povești de suflet.

Știm că iubirea înseamnă lucruri diferite pentru fiecare dintre noi. Mesajele gravate zilnic pe bijuterii sunt doar un indiciu. Astfel, aflându-ne în luna iubirii ne-am propus să dăm glas poveștilor de dragoste și de viață din comunitatea Chic Bijoux.

Am ales cele mai frumoase mesaje și le-am postat pe rând în luna iubirii pe paginile de Social Media (Facebook și Instagram), iar acum le-am unit în continuarea acestor rânduri în speranța de a inspira mai departe toate aceste momente speciale trăite de oamenii din comunitate.

Mulțumim tuturor că ați ales să ne împărtășiți atâtea momente autentice, sfaturi și propria viziune asupra iubirii, precum și aprecierea voastră față de munca noastră, a întregii echipe! 

Cu drag și multă iubire,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza