Introducem colecția: ELEMENTS

Lanțurile groase sunt accesoriul suprem acum. Tendința anilor 80 a revenit și a e aici să rămână. Piesele statement mari sunt accesoriile anului, iar noua noastră gamă de coliere, seturi și brățări disponibile în Argint 925 și placate cu Aur 14K sunt tot ce aveți nevoie pentru a crea o ținută cu impact și un stil de invidiat.

Colecția ELEMENTS este inspirată din anii 80 și 90, când lanțurile grele erau la mare căutare, fiind considerate accesorii cu un efect fermecător. Tendința lanțului gros poate își are rădăcini încă de la egipteni care purtau lanțuri elaborate pentru a goni spiritele rele. Mai mult, regii din dinastia Tudor a Angliei purtau lanțuri grele care simbolizau un statut ridicat. Acum bijuteriile statement sunt din ce în ce mai râvnite, așa că este timpul să aduceți puțină drama în ținutele de zi cu zi.

Purtați mai multe lanțuri groase pentru un aspect îndrăzneț de seară sau încorporați mai multe accesorii groase pentru un aspect casual fără efort.

Conceput pentru toată lumea, modelul nostru de lantisoar groase cu zale dreptunghiulare prezinta o varietate de stiluri elegante. Dacă doriți să faceți o declarație mai subtilă sau sunteți obișnuiți să purtați piese mai delicate și nu sunteți gata să mergeți la dimensiuni mari, vă recomandăm să începeți cu bijuterii fuzionate, o combinație între lanțul gros și cel simplu subțire. Atât brățara cât și colierul nostru cu pandantiv banut personalizat sunt potrivite pentru un aspect wow fără efort.

Oportunitățile de stilizare și personalizare sunt nesfârșite, întrucât versatilitatea este în centrul fiecărei piese. Indiferent dacă preferați Argintul sau Aurul, brățările sau colierele, fiecare piesă va fi unică datorită mesajului sau cuvintelor pe care le alegeți să fie gravate pe pandantive. Astfel veți avea o bratara personalizata cu un simbol și/sau un mesaj special, precum șu un lănțisor cu nume sau alte cuvinte semnificative.

Ca și în cazul tuturor bijuteriilor noastre, piesele sunt concepute pentru a fi confortabile și ușoare. Vă puteți oferi un mic răsfăț sau îi puteți surprinde pe cei dragi cu un cadou personalizat. Cu siguranța va fi apreciat și prețuit!

Colecția completă e pe site

 

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Chic Bijoux



Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza