Chicmakers din Capitala - Booking Catspert - Pisici pe Creier

Descoperirea #chickmakers-ilor din tara ne-a purtat pana in capitala, unde am dat de doi oameni cu suflet mare si ‘’pisici pe creier’’. Da, ati citit bine, “pisici pe creier”! Comunitatea iubitorilor de animale din tara ne-au indreptat catre Adi si Oana, doi veritabili ‘’catsperts’’ din Bucuresti.  Acestia au infiintat asociatia Pisic Pe Creier care se ocupa de adoptii, foster, dar si de educatie in privinta expertizei feline. Chiar se vede ca si-au luat misiunea in serios, iar noi am stat la o poveste cu Adi sa le-o aflam. Haideti sa ii cunoastem!

 

Adi:

Povestea Pisici pe Creier a inceput in urma cu 4 ani si jumatate cand am adoptat primele doua pisici, pe Zanetti si Milito - frati, de la o asociatie din București. Atunci eram simpli adoptatori.

Grija si iubirea pe care am inceput sa le-o purtam lor ne-a facut sensibili la pisicutele de pe strada. Am inceput sa le hranim in prima faza, apoi sa le luam in casa pe cele care erau blande si se puteau prinde fara efort. Pe urma am inceput sa sterilzam si sa prindem si pisici cu probleme de sanatate, pe care le gazduiam in apartamentul nostru si apoi le dadeam spre adoptie. Asa am dat spre adoptie peste o suta de pisicute. 

Urmatorul pas a fost sa ne facem o pagina de Facebook de pe care dadeam pisicile spre adoptie. Dupa aproximativ 2 ani, costurile acestei activitati au devenit nesustenabile, platind totul din propriile buzunare.

Asa ca ne-am gandit sa ne facem o asociatie si sa facem pasul urmator. Avem deja doi ani si 3 luni de asociatie si peste 400 de pisicute date direct de noi spre adoptie, plus alte cateva mii date spre adoptie prin anunturile preluate (adica oameni care fac activitate de rescuing si isi promoveaza anunturile pe pagina noastra). Am devenit, practic, o platforma de rescuing, adoptii, fundraising si educatie felina, exact ceea ce ne-am propus.

De atunci am pus pe picioare si prima baza de date a donatorilor felini de sange a unei asociatii din România (dar mai avem de lucrat la ea). Odata cu asta, ne-am lansat canalul de YouTube - Pisici pe Creier, unde am filmat EduCAT, primul program de educatie felina din Romania. Sterilizam, vindecam, cazam la cabinetele veterinare cu care colaboram si dam spre adoptie. Acesta este scopul nostru si intotdeauna folosim un contract.

Suntem doi oameni care ne ocupam de acest proiect, Oana si Adi. Noi va multumim pentru ca ne-ati ascultat povestea si pentru ca vreti sa o duceti mai departe!

 

 

Pentru noi, Chic Bijoux, cea mai mare supriza si bucurie a fost sa descoperim astfel de persoane. Oameni care pe langa misiunea sociala si sacrificiul pe care il fac, au curajul sa vina cu idei indraznete, sa se provoace pe ei si pe cei din jurul lor. Ne face o imensa bucurie sa-i promovam si sa le apreciem munca. Noi continuam campania iubitorilor de animale Chic Bijoux, si va lasam cu acelasi indemn ca pana acum. Contactati-ne daca cunoasteti persoane in comunitatea voastra care ar merita sa aiba povestea auzita!

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza