Bijuterii personalizate cu nume – cele mai dulci sunete

Hello, om Chic

Care este primul lucru pe care il inveti despre o persoana pe care tocmai ai intalnit-o? Numele sau :) Numele este mai mult decat o unealta de identificare: este parte din esenta acelei persoane.

Inca de la inceputul timpurilor, numele reprezentau o decizie importanta pentru parinti, un avantaj (sau un potential obstacol) pentru ce avea sa fie viata copilului. De aceea, se foloseau adesea adjective, in speranta ca vor functiona ca o profetie pentru cel care le poarta.

Aici, la Chic Bijoux, recunoastem relevanta lor si intelegem ce special poate fi sa porti (la propriu) numele cuiva asupra ta.

De aceea, avem pe site doua categorii de produse ce pot fi personalizate cu numele oricui – chiar si al tau.  Bijuterii cu nume și lantisoare cu nume.

Mai mult, iti oferim 15% reducere la orice produse din cele doua categorii daca folosesti codul “ NumeChic19 ” la check-out, pentru orice comanda din cele doua categorii mentionate mai sus, pana la 31 august.

Asadar, cum poti folosi bijuteriile pentru a onora prezenta unui om in viata ta?

 

Cu un lantisor de argint, care sa se afle mereu aproape de sufletul tau.

 

Cu un inel minimalist, dar de impact, care sa sarbatoreasca uniunea pe care o ai cu cineva.

 

Sau cu o bratara care sa ilustreze conexiunea speciala pe care o ai cu mama ta.

 

Oricare ar fi alegerea ta, un lucru este cert:  ”Numele sunt cele mai dulci si mai importante sunete in orice limba.” -  Dale Carnegie

Daca si tu simti la fel ca mine importanta numelor, ne vedem pe site.

Cu drag,
Echipa Chic Bijoux

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza