Moody

Colectia Moody

- mai mult decat pot spune cuvintele -

Conceptul din spatele colectiei este strans legat de faptul ca starea noastra este versatila. Suntem fericiti si optimisti, pusi pe fapte mari sau uneori ne dorim doar un pic de noroc. Astfel am creat cate o pereche de cercei personalizati care sa evidentieaze mood-ul in care suntem.  

Sexy, deliciosa, puternica, indragostita, norocoasa, destepata, inteleapta … si lista continua. Toate sunt sentimente si stari care sunt prezente in fiecare dintre noi zi de zi. Uneori le exprimam prin haioasele emoticoane dar cum ar fi sa le exprimam fara sa fie nevoie sa spunem nimic? Asa au ajuns aceste idei cercei personalizati cu feeling-uri de zi cu zi. 

Frumusetea naturala a pietrelor semipretiase a fost corelata cu piese gravate cu diverse simboluri care transmit un mesaj unitar. Fiecare reprezinta un sentiment sau o caracteristica personala. Sunt de asemenea, create si perechi de cercei fara pietre, cele doua piese - doua modele diferite impreuna transmit mult mai bine povestea din spatele bijuteriilor. De la iubire la intelepciune, bijuteriile din colectia “Moody” surprind cele mai importante momente si stari de spirit.

 Nu te opri doar la un model. Umpleti cutia de bijuterii cu cate o pereche de cercei pentru fiecare zi.

 

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza