Transport Gratuit EasyBox

Lănțișoare cu NUME: personalizare și materiale

Personalizarea este specialitatea noastră, iar una dintre cele mai iubite și preferate piese ale noastre este colierul cu nume. Colecția noastră de bijuterii cu nume, și în special lănțișoare cu nume a crescut în ultimii ani. Fiecare bijuterie este astfel creată pentru a se potrivi vouă, clienții noștrii dragi cu personalități și stiluri diferite. 

În acest articol te invit să descoperi toate modelele noastre de coliere cu NUME și materialele prețioase folosite în realizarea lor. Mai mult, am unit în articol o prezentare amplă a fiecărui model de lănțișor cu nume, cu ce stiluri se potrivesc și cum să le asortezi. Așa că te provoc să îți găsești și tu colierul preferat care să-ți aducă un plus de strălucire și încredere.

Colierul cu NUME DIN ARGINT 925

Bijuteriile din Argint 925 sunt senzuale, evidențiază fiecare ținută și îți luminează întreg aspectul. Purtarea unui colier cu nume de argint este o opțiune sigură de asortat cu orice ținută fără să arate „exagerat”. Acestea arată magnific, combinate cu culori închise și reci, rezultând un stil fantezist. Mai mult, orice nuanță de alb este o combinație grozavă cu un colier argintiu, iar pentru a crea un aspect mai chic și trendy, adăugați culori vibrante, cum ar fi turcoazul sau portocaliul. Pentru un look de noapte, alegeți să vă stratificați lantisorul personalizat cu nume din Argint 925 cu alte bijuterii care includ pietre prețioase. Astfel, întreg ansamblul tău va emana sclipiri fermecătoare.

Colier cu NUME DIN AUR 

Una dintre cele mai mari tendințe în materie de bijuterii din ziua de azi este purtarea pieselor din aur. Acestea sunt considerate un must-have și esențiale pentru garderoba ta zilnică. Mass-media a participat și a editorializat 

Tendința este confirmată în mass-media de vedete și influenceri ai modei ce se accesorizează cu bijuterii din aur din cap până-n picioare, în special lănțișoare din aur personalizate stratificate cu alte modele de lănțișoare de diferite dimensiuni. 

Un colier cu nume din aur este piesa de plecare perfectă pentru a fi punctul focal al look-ului tău. Răsfoiește printre lănțișoarele cu nume din aur de 14k sau 9k din colecția noastră de pe site și alege bijuteria care te face strălucește de frumusețe.

Colierul cu NUME DIN ARGINT 925 PLACAT CU AUR 18k

O variantă accesibilă pentru persoanele care preferă bijuteriile aurii sunt colierele placate și mai exact realizate din Argint 925 și îmbrăcate într-un strat strălucitor de Aur de 18K. 

Bijuteriile placate cu aur sunt sunt elegante si se potrivesc diverselor tipuri de tinute fiind totodată o opțiune populară deoarece au același aspect ca bijuteriile din aur masiv, dar sunt mult mai prietenoase cu bugetul personal.

Piesele placate vin în două variante: GOLD SAU ROSE. Astfel că la bază bijuteriile sunt din Argint, iar suprafața acesteia este acoperită cu un strat de Aur Galben sau Roz de 18K. Bijuteriile placate cu Aur Roz 18K sunt o alegere magnifică, deoarece acestea au căldura aurului galben și ăn acelaș timp dar oferă o luminozitate și feminitate aspectului tău.

Fie că alegi bijuterii roz, în culoarea fardului de obraz, sau bijuterii aurii ca razele soarelui un lucru e sigur: vei strălucii de fiecare dată când vei purta colierul tău cu nume. 

Colierul cu NUME SI DIAMANTE 

Așa cum a declarat și Marilyn Monroe, “Diamantele SUNT cel mai bun prieten al unei fete.”. Total de acord! De aceea un cadou fermecător sau un răsfăț bine meritat este reprezentat de un colier cu nume și cu strălucirea subtilă a diamantelor naturale. 

Cu un aspect delicat, purtat singur sau alături de alte bijuterii, lănțișoarele cu Diamante nu se vor demoda niciodată și sunt un element de bază pentru cutia de bijuterii. 

Colierele noastre cu nume și diamante sunt unice și personalizabile în funție de stil și preferințe. Poți alege ca diamantul să fie alăturat numelui, încadrat într-un simbol special sau pentru un aspect mai minimalist, punctați „i” din nume cu strălucirea unui diamant. 

Acum că am luat toate modelele la rând suntem curioși să aflăm tu pe care îl alegi? Te așteptăm pe site să vezi întreaga colecție de coliere cu nume și să îți salvezi preferatul!

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza