Lantisoare cu nume, Piatra Diamant

Produse populare

Lantisor cu Diamant Natural - Infinit cu 2 nume decupate - Argint 925 Rodiat
  • - 25%
  • Gratuit
Lantisor cu Diamant Natural - Infinit cu 2 nume decupate - Argint 925 placat cu Aur Galben 18K
  • - 22%
  • Gratuit
Lantisor cu pandantiv fermecat - Nume si Diamant natural in casetuta - Argint 925 Rodiat
  • - 12%
  • Gratuit

Intr-o lume in care multi oameni tind sa aleaga stilurile populare cu aspect similar, bijuteriile personalizate sunt distinctia de care ai nevoie. La Chic Bijoux gaseti multe modele de bijuterii personalizate - dar lantisaorele cu nume raman populare. Oamenii iubesc aceste coliere frumoase pentru simplitatea si versatilitatea lor, precum si pentru capacitatea lor de a actiona ca starter de conversatie.

Exista un motiv pentru care multi parinti petrec ore, zile si chiar luni alegand un nume pentru copiii lor. Numele are un rol importat in cadrul vietii si a identitatii oricarei persoane, si poate avea chiar si o semnificatie speciala. De aceea un dar pretios este reprezentat de lantisoare cu nume din Argint.

La Chic Bijoux iti creeam lantisoare personalizate cu propriul nume sau cu numele celor dragi. Putem personaliza chiar si cu un cuvant cu inteles special, o porecla, un loc special etc.

Coliere pot fi confectionate din Aur 14K, Argint 925, Argint rodiat si Argint placat cu Aur Galben sau Roz de 14K. In plus, la Chic Bijoux gasiti diferite modele de lantisoare din Argint cu nume: lantisoare cu nume decupat, lantisaore cu nume gravat pe placuta, lantisoare cu nume gravate pe pandantiv bara, lantisoare cu nume gravate pe pandantiv inima model mama-fiica sau mama-fiu, lantisoare cu nume gravate pe diverse modele de pandantive, etc.

Purtati colierele alaturi de orice tinua, pentru a va pune in lumina stilul si pentru a va spori increderea.

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza