Bijuterii personalizate cu scris de mana sau desen: detalii si comanda

Formele de comunicare trecute, precum porumbei purtatori, mesaje intr-o sticla si scrisori scrise de mana cu sigilii prezinta un farmec aparte care s-a pierdut in cultura noastra contemporana inundata de mesaje grabite pe aplicatiile utilizate. 

De aceea noi ne-am decis sa aducem la viata un pic din acel farmec de moda veche, prin intermediul bijuteriilor personalizate cu scrisul de mana sau cu un desen propriu.

Ce ar putea fi mai personal si unic decat scrisul copilului tau sau a unei persoane dragi gravat pe o bijuterie pentru totdeuna? Dar un desen personal realizat de tine sau de cel mic? Sau semnatura proprie, a cuiva drag tie sau chiar a unei vedete pe care o admiri? Acum toate acestea pot fi inscriptionate pe bijuterii pe care sa le porti mereu.

 

Bijuterii cu desen

Transforma desenele copiilor tai in bijuterii unice si atemporale ...

Credem ca arta este cel mai important element in dezvoltarea creativitatii. Astfel, aprecierea desenului copiilor este cea mai buna metoda de sustinere a acestora. Gravam inscriptiile create de manutele celor mici pe bijuterii care devin unice si pretioase si care vor fi purtate in fiecare zi cu mai multa dragoste si bucurie.

 

Bijuterii cu scrisul de mana

Prima data cand copilul tau a scris cu manuta lui “Mama” sau primul biletel cu “Te iubesc” din partea jumatatii tale, dar si alte cuvinte semnificative pot fi gravate pe bratara pe care sa o porti in fiecare zi.

Dintr-o fotografie trimisa de tine noi extragem scrierea propriu-zisa si o gravam cu atentie pe bijuteria dorita: un colier, o bratara personalizata, un breloc sau alt accesoriu.

 

Bijuterii cu semnatura

De la o data speciala pana la semnatura lasata in urma pe o bucata de hartie de catre cineva drag sau chiar o vedeteta pe care o admiri, dar si inscriptia unui autor pe cartea preferata, toate pot fi preluate si transpuse in bijuterii personalizate.

Comanda pentru tine sau pentru cineva iubit. Cu siguranta ii va face sa zambeasca.

 

CUM PROCEDEZI PENTRU COMANDA:

  • Pur si simplu la produsul dorit in casuta specifica incarca o imaginea cat mai clara a scrisului sau desenului. Daca sunt anumite informatii de care doresti sa tinem cont in gravare poti sa ne scrii in casuta “Alte detalii”
  • Daca din ceva motiv nu reusesti sa incarci poza la bijuterie poti sa o trimiti pe mail: comenzi @ chicbijoux.ro
  • Iti doresti un alt model de bijuterie din selectia noastra pe care sa gravam scrisul sau desenul? Scrie-ne ca sa te ajutam cu mai multe infomatii
  • Dupa plasarea si confirmarea comenzii la cerere iti trimitem o simulare cu modelul gravurii preluat din imaginea trimisa.

 

BINE DE STIUT:

  • In functie de modelul de bijuterie dorit recomandam un numar maxim de cuvinte ce pot fi preluate si gravate. De exemplu pe un banut de 15 mm cel mai vizibil va fi un cuvant, iar maxim 3 cuvinte ar fi ideal sa fie gravate. Pe o bijuterie sub forma de placuta spatiul fiind mai mare pot fi gravate mai multe cuvinte.
  • Personalizarea poate fi atat pe bijuterii de Argint 925 cat si pe bijuterii din Aur precum bratari din aur personalizate sau lantisoare din aur personalizate
  • In cazul in care iti doresti un text mai mare contacteaza-ne pentru a te ajuta sa gasesti cea mai buna varianta.
  • Pentru o preluare cat mai calitativa a scrisului acesta trebuie sa fie realizat pe o coala de hartie alba si sa fie cu o culoare inchisa si vizibila.
  • Poza trimisa cu scrisul de mana sau desenul sa fie cat mai clara si sa aiba o luminiozitate cat mai mare.


Bijuteriile noastre personalizate cu desen sau scrisul de mana umple nevoia umana de a iubi si de a fi iubit, in timp ce surprind un moment in timp. Modelele de bijuterii si posibilitatile de gravare sunt nesfarsite!

Un cadou minunat, potrivit pentru orice ocazie care care va aduce zambete si lacrimi de bucurie personelor dragi!

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza