Transport Gratuit EasyBox

Activitati pentru o vara chic

 

Ah, vara, dulce vara! In sfarsit, soare cald si zile mai lungi pentru a petrece cat mai mult timp afara.

Printre discutiile din atelierul Chic Bijoux s-au numarat zilele acestea si posibile activitati pentru o vara de neuitat. Astfel, am decis sa le impartasim cu voi intr-o lista care uneste cele mai simple placeri ale acestui anotimp.

Am combinat activitatile noastre preferate de vara intr-un mod creativ cu multe idei simple pe care si tu impreuna cu cei dragi sa le incercati.

 

O gura de natura

Deoarece vara este un moment minunat pentru a va bucura de aer liber, activitatea noastra preferata este reprezentata de iesirile in natura. Drumetiile, picnicurile sau plimbarile prin parcurile si padurile de pe langa oras sunt o metoda minunata de a te relaxa si a te conecta cu mediul inconjurator.

Mai mult, incearca o experienta noua si extrema prin care sa simti la maxim ca traiesti. Ai nevoie de un gram de curaj care se va transforma in minute sau ore de extaz si adrenalina.  

 

Hamaceala si o carte buna

Ai nevoie si de putin timp de calitate pentru a face absolut nimic. Asa ca noi iti propunem sa dedici cateva ore pe saptamana lenei. Daca ai un hamac atarna-l si pierde-te in el cateva ore. Ia cu tine si cartea pe care tot incerci sa o termini sau cartea care ti-a fost recomandata si tot astepti momentul potrivit sa te apuci de ea.

 

Povesti pe terase

Racaoare serii ne imbie sa iesim pe o terasa si sa ne vedem cu cei dragi. De fiecare data se ajunge la depanat de amintiri, la glume, rasete si voie buna. Momentele acestea ne umplu de pozitivitate si revenim cu drag la ele ori de cate ori avem ocazia.

 

Fii turist in propriul tau oras!

Da, ai citit bine! Cand ajungi sa locuiesti intr-un loc o perioada mai lunga de timp uiti sa te bucuri de frumusetea lui. Te invarti mai mult in zona apropriata casei tale pentru cumparaturi sau alte activitati specifice.

Vara aceasta, trateaza-ti orasul ca pe o destinatie noua. Exploreaza celelate cartiere, strazi, cladiri, restaurante sau cafenele in care nu ai mai fost sau chiar si muzeele sau alte atractii notabile din orasul tau.

 

Jocurile copilariei

Cand erai copil, sa iesi vara afara la jocuri era o scapare grozava. Singurul tau obiectiv in fiecare zi a fost distractia si inghesuirea a cat mai multor jocuri intr-o zi, iar in urmatoare luai totul de la capat cu acelasi entuziam. Ai fost complet liber.

Elibereaza copilul din interiorul tau si joaca-te impreuna cu intrega familie, cu prieteni sau chiar si vecinii. Nu iti sugeram sa sari coarda sau sa va ascundeti unul de altul. Sigur ai un joc de societate asa ca ia-l cu tine la urmatoarea iesire cu prietenii si familia si gustati putin din copilarie.

 

Utilizeaza aceste idei ca punct de pornire pentru propria ta lista de activitati pentru o vara chic. Orice te decizi sa faci important e sa te distrezi, sa te relaxezi si sa te reconectezi cu tine insusi si cu cei dragi.

Ia cu tine un memento al activitatilor de vara pe care ti le-ai propus. Alege sa porti bratari personalizate, lantiasore din aur personalizate sau argint, precum si alte bijuterii care sa incapsuleze vara ta chic.

Vara e aici acum si va pleca inainte sa iti dai seama!

 

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza