7 cadouri pentru a-i spune „Te iubesc”

Bijuteriile sunt intotdeauna un dar pretuit!

Valentines Day sau Dragobetele nu sunt singurele zile ale anului in care dragostea pluteste in aer. Un lucru insa este sigur: indiferent de ocazie gasirea cadoului potrivit este in gandul fiecaruia cand dorinta este de a surprinde persoana iubita si de a-i transmite sentimentele tale. 

In acest articol am adunat 7 idei de cadouri din suflet pentru un cuplu, fie casatorti de ani de zile, sau tocmai la inceput de relatie. Astfel ca, in cele ce urmeaza noi te ajutam sa gasesti piesa pretioasa care ii va face ziua cu atat mai speciala. 

Set-uri puzzle

Seturile de bijuterii puzzle exprima o relatie puternica si reala. Fiecare bijuterie este formata din doua piese separate care sunt conectate. Purtate de un cuplul acestea exprima faptul ca cei doi si-au gasit potrivirea perfecta. ❤️

Set Luna&Soare

Setul de bratari Luna si Soarele din Aur Galben de 14K sau Argint 925 este foarte apreciat de proaspetii indragostiti. Luna si Soarele simbolizeaza ciclurile vietii si schimbarile permanente care ne influenteaza pe toti. Sub forma unui set de bratari, pentru cuplu, bijuteriile sunt un simbol puternic de echilibru si armonie. 

Bijuterii cu Diamante naturale

Bijuteriile cu Diamante naturale sunt un cadou special si personal care sa va aminteasca de dragostea ce va uneste. Pentru ea poti alege din colectia de lantisoare din aur personalizate de la Chic Bijoux, iar pentru el o bratara, sau pentru amandoi un set de bratari. Orice ai alege vei avea mereu o amintire pe care sa o purtati cu drag de-a lungul anilor. 

Bijuterii cu poza ta gravata

De la lansarea colectiei de bijuterii cu Fotogravura, toate piesele din Argint 925 sau Aur de 14K si Aur de 9K au fost printre cele mai achizitionate cadouri pentru cei dragi. Bijuteriile incapsuleaza amintiri pretiose si momentele speciale petrecute impreuna cu persoana sau persoanele iubite.

Medalioane cu poza in interior

Colierele noastre in forma de inima cu aripi sunt favoritele clientilor nostri! Pe langa semnificatia lor simbolica, iti ofera si posibilitatea de a ascunde o fotografie care iti place reprezentand o amintire cu persoane importante pentru tine.❤️ Colierele sunt realizate din Argint 925 simplu sau placate cu Aur Galben si Roz de 18K.

Bratara sau breloc pentru EL

Aminteste-i partenerului tau cat de important este in viata ta cu un cadou personalizat! ❤️ O bratara din Argint 925 sau Aur de 9k si Aur de 14K este un cadou elegant si original. Daca nu poarta bijuterii, atunci nu vei da gres cu un breloc pe care sa-l aiba mereu aproape. Alege piesa potrivita stilului lui pe care sa o personalizezi cu insemne ale iubirii.

Inele de logodna

Dragostea adevarata este rara si merita marcata cu bijuteria ideala. Pentru jumatatea ta alege un inel de logodna din Aur Galben sau Alb de 14K cu un design special si cu Diamante autentice.  

In final, speram ca te-am convins ca bijuteriile personalizate sunt sentimentale, sunt o extensie tangibila a iubirii, pentru ca pur si simplu poarta un sens. Mai mult, cu o bijuterie potrivita o sa va amintiti cu drag de toate momentele petrecute impreuna, iar dintr-o gama larga de modele, vei putea alege un cadou perfect pentru a-ti arata iubirea si recunostinta fata de cea mai importanta persoana din viata ta. 

Dintre toate bijuteriile prezentate care e preferata ta?

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza