Swarovski – povestea ravisanta a unui bijutier ingenios

 

Daca esti adepta citatului ”Diamonds are a girl’s best friend”, cu siguranta iti vei dori sa citesti acest articol, este o scurta incursiune in trecutul stralucitoarelor cristale pe care le folosim in bijuteriile noastre.

Swarovski este un cuvant invaluit in prestigiu si rezonanta regala, care pare ca a existat dintotdeauna. Cristalele care au fascinat generatii intregi au o poveste pe cat de stralucitoare, pe atat de fascinanta - sigur iti vei dori sa o stii pentru a intelege si aprecia cu adevarat ceea ce porti.

Se intampla in anul 1895 cand un distins reprezentant al inaltei societati austriece, Daniel Swarovski, afirma convins ca diamantele sunt atat de minunate, incat ar trebuie sa infrumuseteze viata tuturor. Aducerea cristalelor mai aproape de oameni l-a determinat pe inspiratul antreprenor sa patenteze creatia proprie a unei masini electrice care reusea sa taie cristalul cu o precizie milimetrica si o finete incomparabila fata de mana omului. Watterns este orasul in care ”Swarovski” a fost pronuntat pentru intaia oara, inaltimea orasului aflat in Alpi fiind suficient de mare pentru ca noile masinarii sa fie mobilizate de energia raurilor dimprejur.

”A diamond for everyone!” se spune ca ar fi fost afirmatia entuziasmata a lui Swarovski la finalizarea primului cristal impecabil. De acolo au urmat multe alte incrustari si creatii, colectii splendide comandate de marile case de moda din Paris si starlete ravisante de la Hollywood. De la puritatea albastrului din Alpi, cristalele Swarovski au primit de-a lungul timpului mii de alte culori, nuante si forme care au facut intocmai precum visa creatorul lor: sa infrumuseteze viata noastra, a tuturor!

Minunata lume a cristalelor Swarovski prinde contur si in atelierul nostru, unde zilnic combinam sclipiri de culoare in crearea de bijuterii rafinate, elegante si mereu in trend. Arunca o privire in sectiunea Swarovski de pe site-ul nostru si promitem ca te vei pierde in multitudinea de nuante si refexii hipnotizante.


Photo credits: www.swarovski.com , www.pinterest.com

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza