Transport Gratuit EasyBox

Simboluri, mesaje si fantezii inserate in pandantive personalizate

Un pandantiv personalizat este intotdeauna un accesoriu original care va transmite cine esti.

Piesele devin personale prin implicarea ta in crearea modelului. Iti oferim instrumentele de auto-exprimare si astfel vei avea o bijuterie personalizata doar pentru tine si doar a ta, unica prin realizarea ei in functie de viziunea ta.

Pandantive personalizate in forma de banut cu diverse mesaje sau simboluri gravate, pandantive cu animale, inimi sau orice alt model de pandantive personalizate din argint 925 sau argint placat cu aur te asteapta sa le descoperi si sa iti lasi propria amprenta in realizarea lor.

Bijuteriile noastre sunt si vor fi intotdeauna personalizate, deoarece simbolurile si modelele create inseamna lucruri diferite pentru diferite persoane.

 

Pandantive cu amprenta

Alege o bijuterie pe care sa o porti in fiecare zi pentru restul vietii tale. Un pandantiv personalizat care devine unic prin gravarea amprentei personale si/sau a celor dragi. Astfel vei avea mereu asupra ta o parte din persoana sau persoanele care sunt totul pentru tine. Amprentele sunt inserate in pandantivul din Argint 925 cu finete si atentie.

Un cadou superb prin care este celebrata o conexiunea incredibila a iubirii pure.

 

Pandantive cu animalul tau

Pentru ca viata ta e mai plina cand esti inconjurat de iubirea nesfarsita a companionului tau loial alege sa porti un pandantiv care reprezinta relatia ta cu animalul tau iubit. Numele acestuia poate fi gravat atat pe fata cat si pe verso.

Pandantivele personalizate cu animale aduc instant un zambet pe fata ta si pe a celor din jur.

 

Pandantive cu texte gravate

Gravarea pandantivelor se poate face cu un text, atat pe fata cat si pe verso, in functie de model. Astfel, un mesaj personal inserat pe piesa dorita o va transforma intr-o bijuteria care va fi pretuita pentru totdeauna.

De la simboluri, la nume, la o data si pana la mesaje si citate speciale, toate pot fi gravate pe pandantivul chic.

Astfel vei avea o bijuterie cu o semnificatie aparte, unica si doar a ta!

 

Pandantive cu personaje fantastice

Creaturi mitice din legende si basme sau din povesti pline de fantezii pot fi transormate intr-o bijuterie fascinanta. Un pic de magie si mister invaluite intr-un pandantiv care reprezinta personajul fantastic indragit.

O achiztie perfecta atat pentru copilul tau cat si pentru tine daca inca frumusetea acestor fiinte magice te fascineaza.

 

Pandantive cu simboluri

Simbolurile ne inconjoara in fiecare zi. Exista multe simboluri si caractere care sunt utilizate in mod obisnuit pentru a crea pandantive. Frumusetea lor cosnta in faptul ca acestea transmit un inteles mai profund fara a folosi cuvintele.

Chiar daca incorporarea simbolurilor in bijuterii nu este un concept nou, acestea continua sa aibe o semnificatie puternica si pot reprezenta pasiunea sau jobul tau, pot fi talismane ale iubirii si prieteniei sau amulete de protectie care iti aduc noroc.

 

Pandantivele personalizate ofera o nota personala tinutei tale, fiind realizate atat intr-o maniera clasica sau una iesita din comun, ca sa te reprezinte in totalitate. Modelul pe care il alegi iti creioneaza personalitatea si inglobeaza toate amintirile tale pretioase.

Opteaza pentru pandantive din argint personalizate atunci cand vrei sa oferi un cadou special pentru cineva drag. Acestea promoveaza noi conexiuni intre oameni, deschid conversatii si creaza legaturi. De asemenea, sunt piese care iti pun in lumina individualitatea si deschid o usa spre discutii noi si inedite cu prieteni, colegi si chiar necunoscuti.

In functie de dorintele tale noi iti stam la dispozitie cu drag. Transmite-ne preferintele tale pana in cele mai mici detalii, iar noi ne vom ocupa sa cream special pentru tine bijuteria ta personalizata.

Infrumuseteaza un lantisor sau adauga un element nou colierului vechi prin intermediul pandantivelor personalizate Chic Bijoux.

 Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza