Semper sint in flore: bijuterii personalizate absolventi

 

Felicitari absolventilor 2020!

Anul acesta planurile festivitatilor mult asteptate au fost amanate sau chiar anulate. Nu este un an obsinuit, insa bucuria unui vis implinit nu trebuie uitata. Sarbatoreste reusitele celor dragi si apreciaza-i pentru munca depusa in anii de facultate sau de liceu.

Spune-i cat de mare este mandria ta fata de fiica sau fiul tau, neapoata sau nepotul, prietena sau prietenul si fata de munca depusa pentru pavarea propriului viitor.

Ofera-i un cadou personalizat care sa marcheze frumoasa implinire si care sa ii arate ca efortul si stradania ii sunt apreciate si ca momentul absolvirii chiar daca nu are loc fizic este important si un motiv de comemorare.

 

FA-L SA FIE PERSONAL

De la absolventii clasei a opta, pana la absolventii de liceu si facultate,  pentru fiecare poti sa alegi o bratara personalizata sub forma de banut sau toca gravata cu simboluri, nume sau data speciala.

Acum este un moment atat de perfect pentru a-i aminti absolventul acest moment din viata ei/lui, cu un cadou frumos lucrat, pe care il va pastra pentru totdeauna si care se potriveste cu incarcarea emotionala.

Aceaste piesa, simple si de effect ii va arata cat inseamna pentru tine.

 

SI ASA AVENTURA INCEPE ...

Indiferent de calea pe care si-a ales-o, pentru absolventa de medicina, muzica, stiinte sau alte domenii noi am creat o serie de modele de lantisoare cu pandantive personalizate cu simbolul viitoarei profesii si cu numele personal decupat din modelul pandantivului. Pe spatele pandantivelor alege sa inscriptionezi data acestui  moment emotionant din viata de student.

In timp ce isi pune amprenta pe lume, lantisorul il va purta zilnic si ii va arata cat de mult ai sustinut-o pe parcurs.

 

NU UITA DE CEI CARE MODELEAZA MINTI

Bucuria fiecarui absolvent este citita in ochii invatatorului sau profesorului care i-a ghidat, i-a motivat, i-a inspirat, i-a sustinut si a crezuit in ei si in reusitele lor. De aceea in cadrul unei festivitati acestia sunt comemorati.

Noi credem ca si ei merita o piesa care le va lumina ziua si va da nastere unei amintiri frumoase legata de generatia de absolventi 2020.

Oricare dintre aceste bijuterii personalizate din Argint 925 finisate manual va fi un cadou care ii ofera un sentiment de mandrie si implinire. 

 

Cum educatia este pentru totdeauna, bijuteriile ar trebui sa fie la fel! Chic Bijoux este ghidul tau in gasirea celui mai bun cadou de absolvire, de la inele, cercei, bratari si coliere, nimic nu spune „Sunt mandru de tine” ca o frumoasa piesa de bijuterie.

Felicitari si mult noroc in urmatorul pas!

 

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza