Nu stiai? Da, variante ai! Bijuterii pentru fiecare membru al familiei

Gasirea cadoului perfect pentru un membru al familiei este de multe ori o provocare. Exista atat de multe articole diferite dintre care sa alegi, si mai mult, poate sa apara ingrijorarea ca obiectul achizitionat nu va fi apreciat de sarbatorit.

Dar daca sunteti in cautarea unui cadou pentru un membru al familiei si va doriti sa fie ceva personal care sa fie pretuit pentru anii urmatori, o bijuterie personalizata este intotdeauna o optiune excelenta.

 

Alege dintre o mare diveristate de optiuni si modele frumoase potrivite pentru fiecere membru al familiei tale: mama, tata, bunici si copii - precum si alte rude sau prieteni.

 

Mama, eroul fiecarei familii

Exista o intreaga categorie de bijuterii personalizate care sunt concepute doar pentru mame. Alegeti din lantisoare personalizate, inele, cercei, bratari care includ inimi, inscriptii, nume si alte mesaje speciale.

Piesele transpun in realitate frumoasa relatie dintre mama, tata si copii si totodata, emana o multitudine de sentimente si emotii care nu pot fi descrise in cuvinte. De aceea, sunt alegerea potrivita pentru o mamica!

 

Cea mai de pret comoara, familia, este reprezentata intr-un lantisor personalizat cu siluetele membrilor familiei. Un colier pe care sa il porti mereu aproape de inima si care este format din mama, tata, copiii, bunicii, dar si animalele de companie.

 

Numele mebrilor familiei sau al persoanelor importante sunt gravate pe lantisoare personalizate din argint ce sunt imbinate cu cristale Swarovski - alese in functie de luna nasterii fiecarei persoane.

 

Sotul si taticul perfect

Pentru tatici a fost intodeuna mai greu sa gasesti un cadou. Insa, si lor le place sa primeasca si sa poarte bijuterii, mai ales daca le va aminti de familie.

Arata-i sotului si/sau tatalui tau cat de mult inseamna pentru tine printr-o bijuterie special creata pentru el. Luati in considerare adaugarea unui mesaj personalizat, a initialelor sau a datelor de nastere ale copiilor sai.

 

Un barbat obisnuit se poate indragosti, dar unul grozav poate deveni un sot devotat.

Un barbat obisnuit poate fi tata, dar unul grozav va fi un tatic iubit.

 

Un simbol al relatiei Tata-Fiu sau Tata-Fiica reperzentata prin intermediul unor lantisoare din argint personalizate.

 

Bijuterii pentru toti copiii

In functie de varsta copilului optiunile sunt numeroase. Pentru un nou-nascut puteti alege o bratara botez personalizata cu numele micutului/micutei, data si ora nasterii, semnul zodiacal, precum si greutatea si inaltimea avuta la nastere.

 

 

Fiecare pasiune a copilului poate fi introdusa intr-o bijuterie personalizata. Fotbal, balet, dans, tenis, masini, teatru, jucarii sau un personaj iubit pot fi transformate intr-un cadou fermecator.

 

 

Bunicii – izvor infinit de iubire, afectiune si atentie.

Pentru parinti, bunicii ofera sprijin si o legatura cu istoria si traditia familiei. Pentru nepoti, acestia ofera un alt model de urmat, iubire neconditionata, experiente, cunostinte si sfaturi valoroase, dar si  distractie!

Dragostea si grija bunicilor sunt binevoitoare si pline de compasiune. Acestia isi rasfata nepotii si ar face totul pentru mica lor comoara!

Ofera-le bunicilor un mic simbol in semn de multumire si arata-le ce inseamna ei pentru tine si cat de mult ii pretuiesti!

 

Bijuterii ce transmit apartenenta la o FAMILIE

Bijuteriile personalizate oferite vor reaminti fiecărui membru al familiei că face parte dintr-un întreg mai mare. De aceea, noi iti recomandam sa alegi cadouri pe care le poți personaliza și face la fel de speciale și unice precum este fiecare dintre membrii familiei tale.

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza