Lantisorul personalizat creat pentru tine

Daca ar fi sa deschizi acum cutia ta de bijuterii ai gasi probabil cateva lantisoare pe care rareori le porti si astfel, raman uitate. Poate motivul este ca nu iti mai plac, au fost un cadou neinspirat sau pur si simplu nu te reprezinta.

 

Cu peste 200 de modele de lantisoare personalizate la Chic Bijoux fii sigura ca vei gasi piesa perfecta pentru tine sau pentru cei dragi si garantam ca o vei purta mereu. Larga varietate este formata din lantisoare de argint personalizate cu membri familiei, lantisoare cu nume, lantisoare gravate cu diverse mesaje si date importante, lantisoare personalizate cu animalul sau pasiunea ta, lantisoare imbinate cu stralucirea cristalelor Swarovski, toate fiind atent create pentru a iti aduce o bucurie si pentru a fi multumita de achizitia facuta.

 

Pentru a te ajuta in alegerea lantisorului care sa ti se potriveasca precum o manusa, care sa iti puna in lumina personaliztatea si sa iti completeze stilul ne-am decis sa iti prezentam in mare modelele pe care le gaseti la noi.

 

Lantisoare personalizate cu membri familiei tale

 

Unul dintre cele mai apreciate si vandute lantisoare este cel care simbolizeaza cea mai de pret comoara, si anume familia. Incepand de la un membru si pana la cinci sau chiar sase, familia ta este inserata intr-un colier pe care s ail porti mereu aproape de inima. Mama, tata, copiii, bunicii, dar si animalele familiei sunt creionati in modelul ales de tine.

 

 

Lantisoare personalizate cu nume

Lantisaorele cu nume au ramas populare si in ziua de azi. Aceste coliere frumoase sunt iubite si alese pentru simplitatea si versatilitatea lor, precum si pentru capacitatea lor de a actiona ca starter de conversatie. Numele tau sau al celor dragi, un cuvant cu un inteles special, o porecla, un loc special, toate pot fi inserate in modelele noastre de lantisoare cu nume.

 

 

 

Lantisoare personalizate cu nume si cristale Swarovski

Daca iti doresti sa porti cu tine numele mebrilor familiei tale, al persoanelor cele mai importante din viata ta sau chiar a jumatatii tale atunci iti recomandam lantisoarele personalizate cu nume si cristale Swarovski. Acestea din urma sunt alese in functie de luna nasterii fiecarei persoane, reprezentand un simbol al identitatii personale.

 

 

 

Lantisoare personalizate pentru iubitoarea de animale

Fara sa ne dam seama necuvantatoarele intra in viata noastra si isi lasa amprenta puternic pe inimile noastre, ele ne umple casa de iubire si momente frumoase. Legatura puternica dintre tine si animalul tau poate fi reflectata prin intermediul unui lantisor personalizat cu pisica sau cainele, cu labutele lor sau cu tine si micutul blanos langa.

 

 

Lantisoare personalizate cu pasiunea ta

Iti place sa faci sport sau sa vizionezi un film bun, pasiunea ta e dansul, pictura, calatoriile sau orice altceva ce iti aduce implinire atunci lantisorul perfect pentru tine este unul personalizat cu ceea ce te face fericita.

 

 

Lantisoare personalizate pentru o mamica

Cea mai puternica legatura de pe pamant este cea dintre mama si copilul ei. De aceea, bijuteriile personalizate care transpun in realitate frumoasa relatie si multitudinea de sentimente si emotii care nu pot fi descrise in cuvinte sunt alegerea potrivita pentru o mamica.

 

 

Lantisoarele din argint 925 personalizate reprezinta cadouri excelente pentru o mare varietate de ocazii.  Gravarea unui mesaj personal pe orice piesa va transforma bijuteria intr-o piesa care va fi pretuita pentru totdeauna.Alege lantisorele personalizate cu cristale Swarovski pentru a stralucii mereu, lantisoarele cu animale care iti vor aduce un zambet pe fata sau  cele cu membri familiei care iti vor umple sufletul de iubire.

 

Fie ca iti doresti o noua bijuterie persoanalizata pentru tine, pentru perechea ta, pentru un membru al familiei, pentru prieteni sau colegi, este important sa alegi modelul potrivit prin care stilul si personalitatea ta sa fie reflectate sau prin care sa arati cat de bine ii cunoasti si cat de mult ii iubesti pe cei dragi.

 

La noi vei gasi cu adevarat lantisorul perfect pe care nu il vei mai da jos!

 

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

 

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza