La Chic Bijoux esti limitat doar de imaginatia ta!

 

Tehnologia inovatoare folosita in atelierul Chic Bijoux revolutioneaza modul in care proiectam bijuteriile personalizate. Viziunea noastra este sa oferim clientului optiunea de a-si lasa propria amprenta in crearea produsului dorit. 

Prin comunicarea constanta si implicarea in procesul de creatie credem ca produsul achizitionat va fi mult mai apreciat, fiind realizat conform cerintelor exacte ale clientului.

Daca cauti ceva cu adevarat unic ai ajuns in locul potrivit, e simplu – urmeaza cu atentie pasii de mai jos:

 

1.Propria ta viziune devenita relitata

Daca ai un design propriu sau ai vazut un stil care te-a inspirat tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar impreuna vom parcurge toti pasii in crearea bijuteriei personalizate dorite.

Daca ai un desen sau o imagine este important sa le trimiti, iar daca daca nu cat mai detaliat va trebui sa ne explici  ceea ce iti doresti.

 

Impreuna vom gasi solutia cea ma buna pentru a iti satisface gustul personal.

 

2.Conceptul si design-ul bijuteriei

O data clarificata propria viziune designerii nostri vor crea o simulare 2D a produsului. 

Acestia vor tine cont de detalile discutate cu tine la punctul 1 si vor crea bijuteria in conformitate cu cerintele tale.

Poate ai vazut o bijuterie deja existenta in selectia noastra de pe site care iti place, dar ai dori o alta forma, dimensiune sau alta gravura? Nici o problema, noi suntem producatori si putem adapta usor dorintele tale in design.

 

 

3.Aprobare si finalizare

Dupa aprobarea simularii iti vom transmite detaliile privind costul final si informatiile de livrare.

O data confirmata comanda produsul tau ajunge in etapa de productie unde bijutierii nostri vor da viata ideii tale.

 

 

Important: Aprobarea ta in procesul de design al bijuteriilor personalizate este importanta si necesara. Nu exista nicio obligatie de a achizitiona orice design pe care il cream pana cand nu esti complet satisfacut.

 

4.Expediere&Livrare

O data finalizata bijuteria, aceasta este ambalata in saculeti sau cutii de cadou premium, dupa care este expediata spre tine. Livrarea coletului se realizeaza in 24-48 de ore, pentru ca tu sa te bucuri cat mai repede de creatia ta. 

 

 

 

5.Pas suplimentar: Pretuiti bijuteria

Fiecare bijuterie Chic Bijoux este realizata pana la cele mai mici detalii cu delicatete si pasiune pentru a aduce o bucurie clientilor nostrii si pentru ca acestia sa fie multumiti de achizitia facuta. De aceea indemnul nostru este sa pretuiti bijuteria creata special pentru tine sau pentru cei dragi! 

Oferiti bijuterii personalizate prietenilor si familiei cu ocazia onomasticii, un cadou de Craciun sau pur si simplu un semn al dragostei tale.

 

 

Acum ca ai vazut care sunt pasii in realizarea unei bijuterii personalizate poti alege oricand sa ne contactezi sau sa comanzi direct din site bijuteria preferata.

 

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

 

IDEEA TA E DOAR LA UN CLICK DISTANTA!

Site: https://chicbijoux.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/ChicBijouxRomania/ 

Instagram: https://www.instagram.com/chicbijouxofficial/  

E-mail: comenzi@chicbijoux.ro

Telefon: 0759014441

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza