Inelul personalizat - bijuteria ta indrazneata

Traim intr-o lume a diversitatii unde fiecare dintre noi isi doreste sa fie diferit si autentic, sa poarte bijuterii personalizate care sa reflecte personalitatea si care sa evidentieze stilul personal. De aceea noi, Chic Bijoux dam viata zilnic in atelierul nostru modelelor de inele din argint 925 personalizate si nu numai.

Un inel de argint personalizat se transforma intr-o adevarata bijuterie atunci cand este purtat de persoana pentru care a fost creat, deoarece acestea suprind orice este important pentru tine. Tu ce mesaj vrei sa transmit prin inelul tau?

Inelul personalizat este creat pentru a fi admirat si pentru a iti expune personaliatatea indrazneata dar si mainile si unghiile. De aceea va recomandam sa aveti grija cand purtati un astfel de inel si de manichiura personala.

Pentru un aspect ultra-glam inelele pot sa aiba in design cristale Swarovski pentru contrast si o stralucire extra sau pot fi decorate si cu o gravura speciala, cu motive abstracte sau moderne. La noi poti opta chiar si pentru inele personalizate cu propria ta amprenta digitala sau cu amprenta unei persoane dragi.

Cum sa le porti?

In mod obisnuit, un inel personalizat si indraznet este purtat pe mana opusa celei pe care purtati verigheta sau inelul de logodna, fie pe inelar, fie pe degetul mijlociu. Dar acesta poate fi purtat si pe celelate degete, iar daca iti doresti poti sa porti chiar si patru sau cinci inele deodata pe fiecare deget! Orice te face sa te simti bine este calea de urmat pentru tine. Cu toate acestea, pentru a iesi in evidenta inelul personalizat arata cel mai bine singur. De asemenea, trebuie sa luati in considerare si imbracamintea dvs. – daca inelul are un design complex, atunci optati pentru un stil de imbracamintea simpla.

Nu doar pentru petreceri!

Inelele indraznete Chic Bijoux pot fi purtate si in timpul zilei, la lucru sau la orice alta activitate. Astfel oricand va veti expune personalitatea si originalitatea cu inele din argint personalizate.

Un cadou minunat!

Datorita designului modern si indraznet al inelelor personalizate acestea reprezinta o investitie excelenta pentru orice femeie. Un inel personalizat este un cadou fantastic. Acest tip de bijuterie este un cadou minunat pentru o prietena. Este, de asemenea, un rasfat perfect pentru tine.

Dintre multitudinea de inele personalizate din argint alegerea celui potrivit poate fi distractiv si satisfacator. Si, pentru ca exista inele potrivite atat pentru evenimentele de zi, de noapte, evenimentele ocazionale cat si pentru evenimente formale, cu siguranta puteti sa achizitionati mai multe modele!

Inelele de argint pe care le veti gasi la noi sunt create cu tehnologie de ultima ora si finisate manual de bijutierii noastri pentru a ne asigura de calitatea superioara a produsului finit.

Pentru ca fiecare inel trebuie sa fie la dimensiunea perfecta pentru degetul pe care il vei purta astfel incat acesta sa arate bine si sa fie confortabil am creat pe blogul Chic Bijoux un articol cu 3 metode simple prin care poti sa masori corect dimensiunea inelului tau sau mai mult sa gasesti dimensiunea potrivita pentru un inel cadou - vezi articolul si daca ai intrebari scrie-ne in chat si te ajutam cu orice alte detalii.

Indrazneste sa porti inelul personalizat Chic Bijoux!

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza