Idei cadouri de Craciun – lista pentru Mos Ajun

La ce te gandesti atunci cand se apropie Craciunul? La brad, la colinzi, la Mos si la cadouri, multe, multe cadouri!

Cauti cele mai tari surprize pentru cei dragi? Venim in ajutorul tau cu o selectie intreaga de idei cadori pentru Craciun. De la pandantive personalizate cu fulgi de zapada, la brose cu diverse modele festive, la cercei, bratari si charm-uri cu simboluri de Craciun.

Asa ca te invitam sa rasfoiti intreaga colectie pentru a descoperii multitudinea de bijuterii perfecte pentru cei dragi, dar si pentru tine!

 

Bratari

Bratarile sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru cadouri. Exista multe optiuni distractive pentru bratari personalizate cu elemente specifice sarbatorilor de iarna pe care sa le daruiti in cea mai magica noapte a anului.

De la modele de fulgi de nea la fata lui Mos Craciun sau a personajului ursuz – Grinch, toate sunt perfecte de a fi daruite prietenilor sau chiar idei cadouri de Craciun pentru el!

Fiecare model de bratara este atasat de un snur reglabil din matase vegetala, avand o varietate de culori dintre care sa alegi. In plus, poti opta pentru placarea bijuteriei cu Aur galben sau roz pentru o stralucire mai intensa.

 

Lantisoare

Arata-i celei pe care o iubesti cat de mult inseamna pentru tine alegand  dintre lantisoarele de Craciun cu un design care inseamna ceva pentru ea, precum un fulg de zapada reprezentand primul vostru Craciun impreuna sau un model simpatic cu cele mai apreciate simboluri ale sarbatorilor de iarna: Mosul si bradul impodobit.

Atunci cand vine vorba de idei cadouri de Craciun pentru ea, este posibil sa doresti ceva ceva mai personal - ceva precum lantisoare cu nume sau alte lantisoare personalizate care sa se potriveasca cu interesele, pasiunile și hobby-urile celei iubite.

Construieste propriul set combinand oricare model de lantisor cu o pereche de cercei, o bratari sau un charm din colectia de bijuterii personalizate de Craciun si straluceste  la petrecerile si evenimentele festive.

 

Cercei

Cerceii sunt intotdeauna un cadou popular pentru ca sunt atat de versatili. Acestia sunt o alegere excelenta pentru fiecare femeie din viata ta. Nu vei avea nicio problema sa gasesti un design care sa se potriveasca personalitatii sale cu marea varietate disponibila de cercei cu motive de Craciun.

Modele de fulgii de nea, oameni de zapada, mosul, reni, brazi impodobiti si alte simboluri festive cu siguranta ii vor lua respiratia!

Fiecare dintre modele de cercei personalizati au ichiderea tip surub, si o dimesiune medie de 10 mm, asezandu-se astfel frumos pe lobul urechii. In plus, poti opta pentru placarea lor cu Aur galben sau roz pentru o stralucire mai intensa sau poti alege dintre modelele ce contin cristale Swarovski pentru un plus de eleganta.

 

Charm-uri

Esti in pana de idei cadouri de Craciun pentru iubita? Pentru ea dar si pentru celelate femei speciale din viata ta am creat o linie de charm-uri de Craciun cu diverse simboluri specifice perioadei Sarbatorilor de Iarna: fulgii de nea, oameni de zapada, brazi imbodobiti, ingerasi, reni, clopotei, personaje specifice dar si alte podoabe festive.

Nu te opri doar la unul si construieste o intreaga poveste ce va infrumusta bratara de tip Pandora pe care charm-urile se potrivesc perfect. Fie alegi ca acestea sa fie din argint 925 sau poti opta pentru placarea lor cu Aur galben sau roz pentru o stralucire mai intensa. In plus, poti alege dintre modelele ce contin cristale Swarovski pentru un plus de eleganta si culoare.

 

Brose

Ce ai zice daca un bradulet cu globuri sclipitoare ti-ar complimenta reverul paltonului preferat? Sau daca o eleganta coronita de craciun ti-ar impodobi sacoul, de sarbatoare? Oricare dintre modele de brose iti vor schimba instant aspectul puloverelor de iarna, iar in plus veti fi complimentate garantat.

Alege sa iti asortezi tinutele cu brose de Craciun tematice din metal inoxidabil si colorate cu pietricele de Zirconiu de diferite marimi. Acestea te vor introduce pe loc in atmosfera sarbatorilor de iarna.

Toate modelele de brose sunt cadouri perfecte pentru prietene, colege, mame, bunici, matusi sau vecine. Acestea vor fi o surpriza placuta pentru cei dragi si un dar deosebit sub bradul de Craciun!

 

Perioada Craciunului este iubire pentru ca redescoperim sensibilitatea din inimile noastre si oferim cu drag mici atentii celor dragi. Alegeti sa purtati sau sa oferiti oricare dintre minunatele podoabele si magia o sa va invaluie si o sa va insoteasca fiecare pas.

Craciunul acesta arata-ti dragostea si aprecierea fata de oamenii speciali din viata ta cu bijuteriile personalizate Chic Bijoux!

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza