GHID DE BIJUTERII BEBELUSI: TOT CE TREBUIE SA STII

A face cadou o bijuterie unui nou-nascut sau copil mic este intotdeauna o placere. Inainte de achizitionare este  important sa intelegi cateva lucruri cheie pentru un cadou potrivit. Bebelusii au pielea sensibila si un sistem imunitar care invata incet si se adapteaza la noul sau mediu. De aceea, considerentele pe care le iei atunci cand alegi bijuterii pentru bebelusi trebuie sa fie diferite fata de atunci cand cumpari pentru tine sau alti adulti. 

In acest articol, am adunat toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie corecta si informata data viitoare cand vei cumpara bijuterii pentru copii.

CEI MAI IMPORTANTI 3 FACTORI 

Deoarece nou-nascutii sunt atat de mici si hipersensibili la materiale si substante noi, este important sa iei in considerare sanatatea si siguranta lor atunci cand cumperi bijuterii. 

Materialul - Cel mai important aspect de care sa ti cont este materialul bijuteriei. Este recomandat sa achizitionezi bijuterii din materiale hipoalergenice, cum ar fi aurul sau argintul pentru a minimiza riscul unei reactii alergice.

Argintul este un metal natural hipoalergenic care este foarte intalnit in crearea bijuteriilor pentru copii. Este accesibil ca si pret si mai mult, nu contine plumb, nichel si cadmiu, care nu sunt recomandate copiilor.

Aurul este de asemenea un metal grozav pentru cei mici, acesta fiind hipoalergenic si sigur pentru utilizare. La noi pe site vei gasi bijuterii pentru cei mici din Aur de 14k si 9k.

Marimea - Bijuteriile pentru nou-nascuti trebuie sa aiba dimensiuni corespunzatoare pentru a se potrivi incheieturilor, urechilor si gatului celei mici.

Bebelusii au proportii mai mici decat noi, adultii. Totul la ei este mic si pretios. Astfel ca, este important sa alegi bijuterii care sunt concepute pentru bebelusi.

Cerceii pentru bebelusi este important sa fie mici si aproape de lobul urechii pentru a se aseza bine si a nu se agata de hainute sau jucarii.

Bratarile pentru bebelusi ar trebui sa se potriveasca pe incheietura mainii sau chiar sa fie reglabile. O bratara prea stransa va fi inconfortabila pentru bebelus si poate provoca iritatii ale pielii. Recomandam bratarile reglabile cu snur sau lantisor pentru bebelus care permit ajustarea pe masura ce copilul creste.

Daca doresti sa achizitionezi un lantisor pentru cel mic este foarte important sa te asiguri ca bijuteria aleasa este suficient de larga si se aseaza la nivelul pieptului. 

Design - Forma bijuteriilor conteaza! Siguranta este intotdeauna principalul aspect cand vine vorba de bijuterii pentru copii. Forma unei bijuterii ar trebui sa fie luata in considerare in functie de varsta bebelusului.

Evitati bijuteriile cu colturi ascutite sau cu varfuri proeminente care ar putea sa zgarie pielea copilului. Modelele precum stelele cu margini ascutite sunt cel mai bine folosite de copiii mai mari, in timp ce modelele sigure precum banuti sunt ideale pentru bebelusi.

BIJUTERII CHIC BIJOUX CE SE POTRIVESC BEBELUSILOR

Indiferent daca trebuie sa gasesti un cadou pentru un nou-nascut sau pentru un copil, bijuteriile sunt intotdeauna o optiune deosebita.

O bijuterie cu numele bebelusului sau cu un element religios este un cadou de nastere foarte semnificativ. Copilul il va pretui toata viata ca prima bijuterie. De asemenea, oferirea unei bijuterii cu ocazia Botezului sau a altor ceremonii religioase este traditionala si, din nou, poate crea o mostenire ce va fi pretuita pentru totdeauna.

O bijuterie personalizata pentru bebelusi sau copii este intotdeauna binevenita si pentru zile de nastere, zilele de nume sau doar ca o amintire din aceasta perioada cu totul speciala.

Bratari cu snur sau lantisor

Bratarile pentru nou-nascuti sunt populare din mai multe motive. Unii parinti pot alege sa cumpere o bratara in scopul evidentierii sexului. Altii pot dori pur si simplu sa cumpere o bratara ca amintire pentru bebelusul lor. Oricare ar fi cazul, bratarile pentru nou-nascuti reprezinta o optiune excelenta de bijuterii.

Incheieturile nou-nascutilor sunt foarte mici, asa ca este important sa te asiguri ca bratara are dimensiunea corecta. In caz contrar, aceasta poate aluneca destul de usor. Tocmai de aceea, cele mai potrivite modele sunt bratarile cu snur reglabil si banut personalizat. Iti recomandam si bratatile cu lantisoare care pot fi prinse cu inchizatoarea mai sus pe lantisor pentru o potrivire exacta. Descopera toate modelele de bratari pe site, in categoria BRATARI COPII. 

Cercei cu surub sau tortita

Exista multe dezbateri cu privire la varsta potrivita pentru piercingul in urechi. In unele culturi, urechile bebelusilor sunt gaurite la doar cateva zile dupa nastere, in timp ce unii parinti asteapta ceva mai mult timp pentru acest proces.

Daca medicul sustine aceasta decizie (unii medici sau asistente ar putea chiar sa faca acest lucru ei insisi), asigurati-te ca cerceii pe care ii achizitionezi sunt adecvati pentru nou-nascuti. Noi recomandam cercei bebelusi din material hipoalergenic, din Aur de 14K cu surub ce se infileteaza sau cu tortita sigura. 

In categoria CERCEI AUR BEBE/COPII gasesti modelele deosebite de cercei pentru fetite ce garanteaza confortul maxim in timpul purtarii si o estetica remarcabila.

Descopera pe site bijuterii personalizate pentru cei mici si ofera un cadou din suflet!

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza