Eroi in halate, va multumim!

 

Sunt Ioana Susan, fondatoarea Chic Bijoux, in poza fiind alaturi de echipa mea. Desi nu imi sta in fire sa va vorbesc direct, a venit momentul in care trebuie sa iesim in fata fiecare si sa ne jucam partea.

 

Intotdeauna am considerat ca ceea ce faci zilnic e ceea ce te defineste. In atelierul nostru, din 2010 realizam bijuterii pornind de la ideea creativa si pana la finisajele atent realizate. Fiecare pas pe care il facem e ghidat de o pasiune arzatoare pentru arta, pentru frumos si de dorinta de a crea ceva unic. Sentimentul la sfarsitul fiecarei zi e unul de bucurie, dat de increderea pe care ne-o acordati zilnic, incredintandu-ne povestile voastre de viata, impartasind cu noi momentele voastre speciale, avand incredere in noi ca le vom trata ca atare. Toate acestea sun acum puse in pericol de ceea ce se intampla in jurul nostru iar noi nu puteam ramane indiferenti.

 

Astfel, impreuna cu echipa Chic si cu prietenii nostri de la The Woman, am hotarat sa sprijinim proiectul SCUT PENTRU SPITALE al Asociatiei Zi de Bine prin donarea unor sume de bani din incasarile noastre dar avem nevoie si de sustinerea comunitatii Chic Bijoux.

 

Cum poti ajuta? Pentru achizitia unei bratari - Eroi in Halate - special creata pentru a sustine aceasta cauza, prin care faceti practic o donatie medicilor care lupta cu noul coronavirus. Pretul unei piese este de 65 de lei (transport gratuit), dintre care donam 40 de lei acestei cauze. Ceea ce reținem noi este doar o parte din costurile de producție și transport.

 

 

Cadrele medicale si personalul auxiliar sunt dovada vie ca uneori, munca divina e facuta prin oameni! In aceste momente de cumpana este imperios necesar sa ne sprijinim unii pe altii, sa ne unim fortele si sa ne implicam, fiecare dupa posibilitati, pentru a stopa raspandirea noului virus care a rapit deja prea multe suflete din jurul nostru.

 

Noi am facut deja prima donatie, insa avem nevoie de ajutorul vostru pentru a putea ajuta cat mai mult si cat mai bine. Implica-te si tu in cea mai grea lupta de pana acum, sustinand miscarile civice deoarece ne aflam in plin examen de umanitate! 

 

Cu drag,

Ioana Susan, fondator Chic Bijoux

 

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza