Transport Gratuit EasyBox

Colectia VICTORIANA

- Inceputul unei povesti cu dor de simplitate si frumos -

 

Asa cum v-am obisnuit iubim sa cream bijuterii ce aduc bucurii, emotii pozitive si dau grai sentimentelor nerostite. Iubim si provocarile, de aceea am acceptat cu bratele deschise sa realizam impreuna cu Nicolle Stanese o colectie de bijuterii pline de insemnatate.

Citeste in continuare si afla cum a luat nastere si ce reprezinta Victoriana.

 

 

O prietenie legata, o colaborare formata

Nicolle Stanese este antreprenor, avand propriul brand 100% romanesc de produse vestimentare - Melor, precum si jurnalist. De-a lungul carierei sale, ea a fost prezentator pentru o serie de emisiuni precum: „O tara mai buna” pentru Televiziunea Publica Romana, „Bake Off Romania” pentru PRO TV si, in 2014, Eurovision Romania. De asemenea, este un om implicat in campanii umanitare, fiind membru proactiv al mai multor fundatii si asociatii. Insa, cea mai mare binecuvantare este Ana-Victoria, fetita ei frumoasa care ii da putere in tot ceea ce face.

 

Relatia cu Nicolle Stanese a prins contur in cadrul conferintelor The Woman din ultimii ani. Asa am cunoscut noi un om frumos cu o energie si o prezenta puternica, o mamica mandra si implicata, un jurnalist dedicat, un antreprenor de succes si un exemplu de urmat. 

Cu ocazia diferitelor evenimente la care a participat Nicolle sau cu alte momente speciale noi am creat pentru ea si Ana-Victoria bijuterii personalizate. Acestea au fost intotdeauna apreciate si le-au adus celor doua bucurii si zambete.

In cadrul colaborarii la noua colectie, Nicolle a venit in vizita in atelierul Chic Bijoux. Fiind curioasa din fire a dat o tura prin fiecare camera si departament si evident ca a lasat in urma multa veselie. Starea ei de spirit este molipsitoare. Amalgamul de sentimente, sinceritatea si felul ei de a privi viata cu speranta, credinta si voie buna a cucerit intreaga echipa.

Un cadou personalizat in jurul caruia o colectie s-a format

Un inel a fost cel care a declansat realizarea unei colectii de bijuterii personalizate dupa viziunea si stilul lui Nicolle. Inelul a fost oferit cadou cu ocazia zilei ei de nastere, cadou ce a surprins-o. Cu un model lat si simplu aceata a fost gravat cu un mesaj special, cuvinte sincere impartasite cu comunitatea ei ce ii vor fi alaturi de fiecare data cand va alege sa poarte bijuteria.

Mesajul reprezinta cateva randuri scrise de Nicolle despre ea, ce insa pot fi despre fiecare dintre noi:

“Timpul trece si doar noi putem să-l facem sa treaca in favoarea noastra. Am incercat mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea, uneori mi-a iesit perfect, alteori mai putin, dar niciodata nu m-am oprit. Asta e telul meu. NS”

 

Colectia prinde contur, un nume simplu si semnificativ

Nicolle si-a dorit sa legam numele colectiei de ce are ea mai drag pe lume: Ana-Victoria. Numele fetitei este o uniune a numelor celor 2 bunici si astfel are o semnificatie aparte. Asa a aparut VICTORIANA, o combinatie armonioasa si surprinzatoare.

“Victoriana este despre forta elegantei simple, despre empatie, frumos, armonie, echilibru, credinta, puritate, feminitate, putere si dragoste! Unicitatea fiecarei femei este surprinsa in aceasta colectie prin fiecare detaliu facut cu si din dragoste.” – Nicolle Stanese

O intreaga colectie de bijuterii ce transmit un dor nespus de simplitate si frumos

Fiecare bijuterie are propriul mesaj si emotii in jurul carora a fost gandita, conceputa si realizata. Impreuna formeaza Victoriana, bijuterii ce prezinta dorul romanesc, relatia cu cei dragi si faptul ca “oamenii sunt inca frumosi si uneori trebuie doar sa li se aminteasca asta”.

Colectia Victoriana cuprinde 12 piese cu propria insemnatate: inele, pandantive personalizate, cercei sau bratari personalizate. Povestea fiecarei bijuterii unicate din Argint 925 o veti gasi in viitoarele articole de pe blog.

“Nu inceta niciodata sa lucrezi la cea mai buna versiune a ta! Diferenta dintre oamenii care reusesc si cei care nu, este vointa, nu putinta! Noi cu totii putem insa vointa este cea care te pune pe drumul sprea realizarea visului tau! Ah, si nu uita ca frumusetea porneste din suflet si se reflecta in lumina ochilor, asa ca ai grija de sufletul tau!” – Nicolle Stanese

Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou autentic si deosebit sau rasfate-te si poarta bijuterii cu insemnatate din colectia Victoriana. 

Gasesti toate piesele aici: https://chicbijoux.ro/victoriana/ 

 

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux si Nicolle Stanese

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza