Ce mărime de INEL MIDI să alegi?

Nu se știe exact când a fost purtat primul inel midi, dar ele apar purtate de femei și bărbați pe portrete din secolele XV și XVI. Inelul Midi a devenit un detaliu de modă inevitabil în ultimii ani. În zilele noastre, purtarea inelelor midi elegante, stivuibile este o modalitate exotică de a-ți înfrumuseța degetele. 

Le poți purta împreună cu inele tradiționale sau singure, iar în funcție de preferințe ai o varietate largă dintre care să alegi. Designul inelului midi îți permite să îl porți în partea de sus a degetelor, pe prima sau a 2-a falanga. Poți purta unul singur pe deget sau mai multe așezate pe două sau trei degete pentru a crea un efect conform preferințelor tale de modă.

O regulă generală spune că inelul midi este cu 3 până la 5 dimensiuni mai mici în comparație cu modelele tradiționale. Mai mult, modelele pentru degetul mic trebuie să fie cu cel puțîn 5 până la 6 mărimi mai mici față de inelele pe care le porți în mod obișnuit.

Având în vedere aceste calcule se poate greși ușor transmiterea dimensiunii.  De aceea, noi realizăm inelele pe 3 dimensiuni, unul de 14 mm, unul de 15 mm și unul de 16 mm. 

Pentru a te asigura că inelul midi comandat îți este bun află mărimea potrivită în 3 pași simpli:  

Ai nevoie de:  o bucată de ață sau o fâșie de hârtie, un liniar și un pix

Pasul 1: Înconjoară partea de sus a degetului unde doreșți să porți inelul cu materialul ales

Pasul 2: Marchează cu un pix locul de întâlnire (locul de  suprapunere a materialului). Cu ajutorul unei rigle sau a unui centimetru măsoară lungimea în milimetri a porțiunii de bandă care a format circumferința în jurul degetului.

Pasul 3: Corelează rezultatul obținut în tabelul de mărimi aflat la finalul articolului pentru a află mărimea. Fă o verificare în plus dacă consideri că articulația dintre falange este mai groasă decât falanga mijlocie unde va fi purtat inelul.

>>> Comandă dimensiunea de 14 mm diametru interior la inelul midi dacă măsuratoarea realizată se încadrează în tabel la măsură 44 sau aproximațile aceastei mărimi. 

>>> Comandă dimensiunea de 15 mm diametru interior la inelul midi dacă măsura aferentă în tabel de 47, respectiv măsurile apropiate. 

>>> Dacă rezultatul se încadrează la măsura 50 (+aproximațiile măsurii) atunci comandă dimensiunea de 16 mm diametru interior pentru inelul midi. 

Aveți grijă să purtați inelele midi astfel încât acestea să nu poată alunecă, dar nici să va strângă degetul și astfel să fie inconfortabile. 

Sfatul nostru este că trebuie să verifici întotdeauna dacă ți se potrivește înainte de a achiziționa bijuteria. Prin urmare, urmează pași de mai sus și află mărimea ta pentru inelul midi potrivit. 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza