Calendarul Cadourilor - complicele ideal

Zi de zi în atelierul nostru sunt create bijuterii cu suflet, pentru oameni care aleg cadouri personalizate, scrise din povești reale. Ne place să facem asta! Știm cum să facem asta. Iar acum am adăugat la tot ce făceam deja, de 10 ani, un instrument practic: Calendarul Cadourilor

E demonstrat științific că să aduci bucurie altora prin gesturi mai mari sau mai mici, îți aduce și ție bucurie. Corpul tău se bucură, pe bune, de bucuria altora! 

Tocmai de asta am creat Calendarul Cadourilor, complicele ideal care nu doar că ține minte pentru tine zilele importante dintr-un an, ci îți trimite și sugestii de cadouri potrivite, în funcție de relația pe care o ai cu sărbătoritul și ocazia pe care o celebrați. 

Ne-am gândit că, dacă nouă ne place să stăm liniștiți, pentru că știm că cineva se ocupă să ne anunțe din timp când avem ceva important de făcut… s-ar putea să conteze și pentru tine asta. Ne-am mai gândit și că în unele momente n-ai idei de cadouri și ți-ar prinde bine o mână de ajutor, care să îți aducă opțiunile la îndemână.

În plus, bătaia de cap și presiunea pe care o simți când cauți un cadou pe ultima sută de metri nu sunt faine deloc. De asta, Calendarul Cadourilor este setat să iți trimită remindere, pe mail, din timp împreună cu sugestii de cadouri și oferte speciale la brățări, cercei, inele, lănțișoare cu nume gravate și cu alte mesaje semnificative. 

Bucuria momentelor mici, care aduc multă fericire, dorința de a scăpa de presiunea căutării cadourilor “perfecte” și de de stresul umblatului prin magazine algomerate, dragul oamenilor de a trăi bucuria alături de familie și prieteni toate combinate cu experiența noastră în cadouri personalizate făcute impecabil fac din Calendarul Cadourilor instrumentul practic și ușor de folosit. Acesta este centrat pe bucuria ta și a oamenilor tăi dragi, cu un strop de libertate pe care ți-o aduce faptul că nu trebuie să îți mai bați capul pentru cadouri inedite. 

Dacă vrei și tu să te înscrii în calendar dă click aici: https://chicbijoux.ro/lp/calendarul-cadourilor/

E GRATUIT, și durează 1-2 minute. 

Ai întrebări despre cum funcționează Calendarul Cadourilor? Scrie-ne! Suntem aici și răspundem cu plăcere, mai ales când e vorba despre cadouri! ;)

Cu entuziasm și mult drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza