­čîŞBUCUR─é-TE DE PRIM─éVAR─é!­čîŞ Garant─âm livrarea la timp de 8 Martie pentru toate comenzile plasate p├ón─â Mar╚Ťi, 5 Martie, ora 12:00 p.m.­čîĚ
Transport Gratuit EasyBox

Calendarul Cadourilor - complicele ideal

Zi de zi în atelierul nostru sunt create bijuterii cu suflet, pentru oameni care aleg cadouri personalizate, scrise din pove╚Öti reale. Ne place s─â facem asta! ╚śtim cum s─â facem asta. Iar acum am ad─âugat la tot ce f─âceam deja, de 10 ani, un instrument practic: Calendarul Cadourilor

E demonstrat ╚Ötiin╚Ťific c─â s─â aduci bucurie altora prin gesturi mai mari sau mai mici, î╚Ťi aduce ╚Öi ╚Ťie bucurie. Corpul t─âu se bucur─â, pe bune, de bucuria altora! 

Tocmai de asta am creat Calendarul Cadourilor, complicele ideal care nu doar c─â ╚Ťine minte pentru tine zilele importante dintr-un an, ci î╚Ťi trimite ╚Öi sugestii de cadouri potrivite, în func╚Ťie de rela╚Ťia pe care o ai cu s─ârb─âtoritul ╚Öi ocazia pe care o celebra╚Ťi. 

Ne-am gândit c─â, dac─â nou─â ne place s─â st─âm lini╚Öti╚Ťi, pentru c─â ╚Ötim c─â cineva se ocup─â s─â ne anun╚Ťe din timp când avem ceva important de f─âcut… s-ar putea s─â conteze ╚Öi pentru tine asta. Ne-am mai gândit ╚Öi c─â în unele momente n-ai idei de cadouri ╚Öi ╚Ťi-ar prinde bine o mân─â de ajutor, care s─â î╚Ťi aduc─â op╚Ťiunile la îndemân─â.

În plus, b─âtaia de cap ╚Öi presiunea pe care o sim╚Ťi când cau╚Ťi un cadou pe ultima sut─â de metri nu sunt faine deloc. De asta, Calendarul Cadourilor este setat s─â i╚Ťi trimit─â remindere, pe mail, din timp împreun─â cu sugestii de cadouri ╚Öi oferte speciale la br─â╚Ť─âri, cercei, inele, l─ân╚Ťi╚Öoare cu nume gravate ╚Öi cu alte mesaje semnificative. 

Bucuria momentelor mici, care aduc mult─â fericire, dorin╚Ťa de a sc─âpa de presiunea c─âut─ârii cadourilor “perfecte” ╚Öi de de stresul umblatului prin magazine algomerate, dragul oamenilor de a tr─âi bucuria al─âturi de familie ╚Öi prieteni toate combinate cu experien╚Ťa noastr─â în cadouri personalizate f─âcute impecabil fac din Calendarul Cadourilor instrumentul practic ╚Öi u╚Öor de folosit. Acesta este centrat pe bucuria ta ╚Öi a oamenilor t─âi dragi, cu un strop de libertate pe care ╚Ťi-o aduce faptul c─â nu trebuie s─â î╚Ťi mai ba╚Ťi capul pentru cadouri inedite. 

Dac─â vrei ╚Öi tu s─â te înscrii în calendar d─â click aici: https://chicbijoux.ro/lp/calendarul-cadourilor/

E GRATUIT, ╚Öi dureaz─â 1-2 minute. 

Ai întreb─âri despre cum func╚Ťioneaz─â Calendarul Cadourilor? Scrie-ne! Suntem aici ╚Öi r─âspundem cu pl─âcere, mai ales când e vorba despre cadouri! ;)

Cu entuziasm și mult drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost ad─âugat ├«n co╚Ö
E cadou? Adauga o felicitare tip poza