Bijuterii fermecate pentru Halloween (si nu numai)

Te-ai pregatit pentru Halloween? Anul acesta imbracati degetele, urechile si decolteul cu bijuterii infricosatoare si cu un praf de magie.

 

De cativa ani buni Halloween este prezent si in Romania si reprezinta acea perioada nemaipomenita cand petreceri si diverse evenimente sunt create in jurul zilei de 31 octombrie. Pentru copii, dar si adulti, cel mai asteptat moment este deghizarea in personaje preferate, infricosatoare sau amuzante, care vor starnii fiori sau rasete printre prieteni.

Zane, printese sau printi, vampiri, vrajitoare, mumii sau schelete, si multe alte costumatii din filme sau desene animate sunt alese din timp pentru a fi purtate la evenimentele organizate. O parte importanta insa, o constituie si accesoriile.

Noi iti venim in ajutor cu cateva exemple de bijuterii personalizate care se vor potrivii perfect cu tinuta ta. Chiar si daca nu ai un costum pregatit si nici nu ai de gand sa te costumezi, exista o modalitate de a face parte din distractia nebuneasca purtand bijuterii inspirate din simboluri populare de Halloween.

 

 

Alege din colectia de accesorii Chic Bijoux pandantive personalizate, cercei, bratari sau inele care sa se potriveasca stilului si costumatiei tale. In plus optiunile prezentate pot fi purtate si cu orice alta ocazie.

Vrajitoarea este unul dintre cele mai intalnite costumatii. Un motiv este simplul fapt ca poti sa te imbraci cu ceva negru deja existent in garderoba ta si eventual sa iti mai pui o caciula cu varf pe cap. Un farmec aparte va fi dat insa de un pandantiv personalizat din argint ce intruchipeaza o vrajitoare in zbor pe a ei matura magica.

 

 

Pentru o nota autentica adauga o bratara sau o pereche de cercei in forma de pisica, animalul de comanie al fiecarei vrajitoare. Bijuteriile cu pisici sunt o alegere inedita si in cazul in care costumul tau e “cat woman”.

 

Dovleacul este cea mai populara decoratiune de Halloween. Prin urmare, bijuteriile reprezentand portocalia legume vor fi apreciate si iti vor pune in lumina costumatia sau pur si simplu tinuta de la birou. Inelul cu o estetica infricosatoare ii va speria pe cei curiosi!

 

Liliecii sunt de asemenea, printre primele simboluri ale Halloween-ului. Se potrivesc cu orice costumatie, dar in special cu cea de vampir. Modelul deosebit de lantisor il face potrivit pentru a fi purtat in orice alta zi.

 

Casper, fantoma prietenoasa, a fost inspiratia pentru a crea o pereche de cercei personalizata. Acum tot ce trebuie sa faci este sa gasesti in dulap hainele preferate albe si impreuna cerceii ti-ai creat simplu si rapid costumatia pentru petrecerea de Halloween.

Un accesoriu infricosator va fi cu siguranta apreciat de oricine ii va vedea.

 

Daca ti-ai ales un personaj terifiant dintr-un film de groaza sau pur si simplu te-ai decis asupra unui machiaj ce imita rani si sange, atunci iti recomandam sa adaugi tinutei tale pandantive personalizate din argint ce reprezinta obiecte ascutite, precum un cutit.  

 

 

Infioratoarele cataratoare sunt o parte a Halloween-ului si chiar daca fiintele reale te ridica de pe scaun si te propulseza in celalata parte a camerei. Cu un model simpatic si deliact de cercei, paianjenul este transformat dintr-o insecta detestata intr-o frumoasa bijuterie.

 

Pentru a nu ajunge sa te preseze timpul este important sa incepi din timp sa cauti o tinuta potrivita si cateva accesorii frumoase care sa o completeze. Asa ca nu mai astepta si comanda acum oricare din bijuteriile personalizate care te vor face sa iesi in evidenta de Halloween.

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza