Alege-ti bijuteriile in functie de culoarea ochilor!

Secretul unei asortari perfecte

Despre ochi se pot spune multe, dar despre culoarea lor asortata perfect cu bijuteriile….acolo e o poveste aparte!

Da, sa o recunoastem, incercam mereu sa fim dragute, chic si stilate, iar ochii ne sunt cel mai fermecator atuu. Tocmai de aceea trebuie sa-i scoatem cat mai bine in evidenta, iar noi, bijutierii perfectionisti, stim si facem intocmai. Azi va invatam si pe voi cum sa va asortati bijuteriile culorii ochilor, pentru ca sa hipnotizati pe oricine!

1. Ochii albastri

Despre ochii azurii s-au spus mereu lucruri frumoase si, ce-i drept, sunt de-a dreptul acaparanti. Ii faceti si mai ravasitori daca purtati piese in tonuri maro, argintii si gri, precum cuartul si agatul. Aceste culori mai degraba neutre intensifica albastrul vostru si ii dau stralucire. E tocmai ce iti doresti de la orice bijuterie!

2. Ochii caprui

Privirea castanie va deveni cu adevarat surprinzatoare alaturi de cercei, coliere si pandantive verzi, albastre sau chiar maro. Pentru o tinuta jucausa si vesela, alegeti bijuterii roz ori verde-crud. Ametistul si Turmalina sunt printre cele mai inspirate alegeri cand vine vorba de pietrele pretioase.

3.Ochii verzi

Despre fetele cu ochi verzi se spun multe, dar adevarul e ca au cea mai rar intalnita culoare din lume, astfel ca sunt cu atat mai speciale. Daca vrei sa conferi o stralucire si mai remarcabila acestor ochi, te sfatuim sa alegi bijuterii aurii si argintiu-cenusi. Asta e, ”the green eyed girls” sunt cele mai norocoase, fiindca li se potriveste atat aurul, cat si argintul. Ca si pietre pretioase care le avantajeaza, preferate sunt safirele, smaraldul si bijuteriile cu cristale albe alternate cu mici pietre verzi, care sa le pigmenteze si mai mult culoare naturala a irisului.

Ce parere aveti? Va priviti deja cu alti ochi bijuteriile, nu-i asa? Va invitam sa aruncati o privire si pe site-ul nostru la categoria bijuteriilor din Argint 925 si cristale Swarovski unde gasiti un paletar complet si asortat cu orice culoare de ochi.

In plus in sectiunea Personalizate veti gasi o varietate de accesorii care sunt imbinate cu stralucirea cristalelor Swarovski. Acestea pot fi alese in functie de luna nasterii tale sau a celor dragi a caror nume sunt gravate pe bijuteria personalizata, dar si in functie de culoarea ochilor, dupa preferinta fiecaruia. 

Te asteptam pe site si urmariti-ne indeaproape, fiindca vom reveni cu multe noi tips & tricks care sa va inspire in alegerile voastre!

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza