Transport Gratuit EasyBox

Scrisoare catre Mos Craciun

 

>>Lista de cadouri pentru Sarbatorile de Iarna<<

 

Draga Mosule, ce spui de niste bijuterii de Craciun?

Cand eram mici obisnuiam sa rupem o pagina dintr-un caiet si sa o umplem cu dorinte, jucarii si bunatati pe care “mosul” in noaptea de Ajun sa le puna sub brad. Am crescut, iar scrisoarea catre Mos Craciun s-a transformat intr-o lista de cadouri pentru cei dragi.

 

 

Daca te afli in procesul de cautare de idei cadouri de Craciun esti in locul potrivit.  Noi am compus pentru tine o lista de bijuterii personalizate pe care sa le oferi celor dragi cu ocazia Sarbatorilor de Iarna!  

 

Pentru Ea: sotie, iubita, mama, fiica, sora, prietena 

O bijuterie frumoasa este o modalitate atenta de a rasfata femeia speciala in viata ta, iar Craciunul este o perioada minunata din an pentru a oferi un cadou memorabil pe care sa il poarte si dupa ce trece sezonul darurilor.

Arata-i celei pe care o iubesti cat de mult inseamna pentru tine prin intermediul unui lantisor de Craciun cu un design care inseamna ceva pentru ea, precum un fulg de zapada reprezentand primul vostru Craciun impreuna sau un model simpatic cu cele mai apreciate simboluri ale sarbatorilor de iarna: Mosul si bradul impodobit.

 

 

Pentru o mamica iti recomandam gama de lantisoare personalizate cu membri familiei sau un pandantiv gravat cu numele celor dragi ei. Iti doresti ceva si mai personal? Atunci alege unul dintre modelele de lantisoare cu nume sau alte accesorii care sa reflecte interesele, pasiunile și hobby-urile celei iubite.

Pentru sora, surori, pritena sau prietene iti recomandam un set de bratari personalizate care sa exprime frumoasa voastra relatie.

 

 

Pentru El: sot, iubit, tata, fiu, frate, prieten

Cand vine vorba de rasfatarea iubitului, sotului, tatalui, prietenului sau fiului gasirea cadoului perfect nu este o sarcina usoara - motiv pentru care noi va oferim inspiratie ampla.

In timp ce nu poti gresi niciodata cu o pereche de sosete sau o cravata noi te provocam sa faci din anul 2019 anul in care il surprinzi prin a ii oferi ceva putin diferit. Cadoul tau nu trebuie sa fie extravagant, este intentia care conteaza pana la urma, asa ca prin intermediul unei bijuterii personalizate ii vei arata ca ai pus un gand in darul pentru el.

 

 

Un pandantiv personalizat cu un simbol special sau o bratara gravata cu un mesaj personal sunt modelele de accesorii potrivite pentru barbatul drag din viata ta si cu siguranta un cadou ce va fi apreciat.

 

Pentru bunici

Nu este Craciun in care sa nu faci o vizita si bunicilor care te astepata cu delicatese si imbratisari lungi si calduroase. Fa-le si lor o surpriza frumoasa de Sarbatori si ofera-le in dar o bijuterie prin care sa le arati cat de mult inseamna pentru tine si cat de mult ii iubesti.

 

 

Pentru copii

Copiii sunt cei care asteapta cel mai mult Craciunul. De ce? Pentru cadouri evident. Jucarii, hainute si dulciuri primesc din plin de la parinti si rude. Asa ca nu vei da gres daca anul acesta alegi sa oferi piticilor cercei si bratari cu diverse simboluri ale Sarbatorilor de Iarna.

 

 

Pentru matusi, vecine si colege de munca

O brosa vesela si colorata sau un charm cu un simbol reprezentativ al Sarbatorilor de Iarna vor aduce instant zambetul pe buzele matusei, a vecinelor sau a colegelor de munca. 

Construieste propriul set combinand oricare model de brosa sau charm cu o pereche de cercei, o bratara sau un lantisor din colectia de bijuterii personalizate de Craciun.  

 

 

Daca am omis pe cineva din lista ta cu siguranta vei gasi ceva special care sa ii lumineze Sarbatorile pe site. Te asteptam sa rasfoiesti colectia de Craciun, precum si celelate categorii de bijuterii chic.

Dar sa nu uitam de scrisoarea ta catre Mos Craciun! Ai fost bun sau rau anul acesta, pentru noi nu conteaza si iti oferim o reducere de 20% la urmatoarea ta comanda. Folosecete codul SarbatoriChic2019 in cosul de cumparaturi pentru a beneficia de promotie. ( Perioada de desfasurare a promotiei -> 02.12.2019 - 31.12.2019 )

Nu mai astepta si comanda din timp cadouri pentru cei dragi!

Spor la cumparaturi!

 

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza