Transport Gratuit EasyBox

Sarbatoarea iubirii la romani

Daca pentru restul lumii ziua de 14 Februarie, si anume Valentine’s Day este ziua in care cuplurile isi fac unul altuia cadouri pentru a celebra relatia lor, in traditia romaneasca ziua data e 24 Februarie este asteptata cu mare entuziasm de tinerii indragostiti.

Aceasta zi este reprezentata de sarbatoarea traditionala de Dragobete,  bogata in obiceiuri si semnificatii. Dragobete este considerat zeul iubirii, al tineretii si al veseliei, protectorul tinerilor indragostiti, un vrajitor al dragostei. El este un personaj mitologic preluat de la vechii daci, similar lui Eros, al vechilor greci, si lui Cupidon, al romanilor. In plus, legenda spune ca acesta este fiul cel chipes, iubaret si navalnic al bebei Dochiei.

Prin urmare, romanii ce se iubesc au ocazia sa-si marturiseasca dragostea atat de Sfantul Valentin cat si de Dragobete, iar acest lucru poate fi impartasit frumos printr-o bijuterie personalizata Chic Bijoux.

O bijuterie pentru amandoi ♡

 

Inima ♡ simbolul iubirii

 

Ceva pentru El ♡

 

Gasesti bijuteriile de mai sus si multe altele bratari personalizate, lantisoare, pandantive, inele sau cercei personalizati pe site: https://chicbijoux.ro/valentines-day-dragobete/

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza