Povestea primelor bijuterii cu animale create in atelierul Chic Bijoux #familiaextinsa

Bebe, Hugo si Gilmore 

Colectia de bijuterii personalizate “Iubitori de animale” Chic Bijoux a adunat peste 30 de rase de cani, o varietate larga de pisicute, diversi inotatori si alte necuvantatoare. Dar care este totusi povestea primei bijuterii creata cu un animal? Sincer, este greu acum din marea gama de produse realizate sa ne mai dam seama cu exactitate, dar discutand deschis cu colegele mele, am ajuns la 3 piese, fiecare cu povestea ei ce leaga o amintire speciala pentru fiecare dintre noi.

De aceea, subtitlul acestui articol este denumit: Hugo, Bebe si Gilmore, urmand sa va dezvalui, pe rand cum a aparut fiecare in atelierul nostru si cum au ajuns sa fie vedete in bijuterii.

 

 

Hugo a venit tiptil si neobservat. Inca nu se stie cum a reusit, dar a ajuns in atelier si ne-a speriat cu un mieunat inocent aparut de nicaieri. A ramas in atelier aproape o luna de zile, bucurandu-se de atentie constanta. Insa, in zilele cand atelierul era inchis acesta ramanea singur. De aceea, acum Hugo este o pisica foarte rasfatata de parintii uneia dintre colege si isi petrece fiecare zi alaturi de celelate animale din curtea stapanilor lui.

Prima bratara personalizata cu un animal gravat este evident cu o pisica. Aceasta a fost creata gandindu-ne la mica pufosenie ce intr-o zi obisnuita de lucru a dat tot atelierul peste cap.

 

 

Bebe este numele dat de noi pug-ului din vecini care vizita constant atelierul chic. Cel putin o data pe saptamana isi facea aparitia si ne bucura cu entuziasmul si energia lui. Cand se plictisea se intorcea acasa la el. Intre timp noi am crescut si am avut nevoie de un spatiu mai mare si ne-am mutat. Nu l-am mai vazut pe Bebe, dar prezenta lui se afla in fiecare Lantisor Pug creat.

 

 

Intr-o zi, o clienta multumita ne-a facut o surpriza si ne-a adus in atelier o mica broscuta testoasa.  Era o zi de 6 martie, fiind ziua de nastere a lui David Gilmore, informatie primita de la o colega – fana inraita a formatiei Pink Floyd. Astfel, broscuta a fost botezata Gilmore. Urmatoarea vacanta de iarna, atelierul a fost inchis peste sarbatori, si broscuta a ajuns acasa la colega de care va ziceam. In continuare se afla la ea si asculta impreuna piesele preferate ale formatiei.

De ziua de nastere a colegei am fost inspirati si i-am creat o pereche de cercei personalizati cu broscuta testoasa. Ii poarta in fiecare zi si din cate am inteles Gilmore nu este gelos.

 

 

In cei 9 ani de activitate, atelierul Chic Bijoux a fost vizitat si de alte necuvantatoare de-ale prietenilor firmei si a furnizorilor. Hugo, Bebe si Gilmore au avut insa cel mai mare impact, iar bijuteriile create cu gandul la ele ne sunt dragi. La fiecare noua comanda cu o piesa din cele trei, amintirile si momentele frumoase prind viata si ne umplu inimile de fericire si caldura.

Iar noi stim ca impactul unui animal de companie in viata noastra este echivalentul unui nou membru in familie. Mai exact, o familie extinsa.

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza