Lantisoare cu medalion, piese cu povesti ascunse

Intr-o lume a acaparata de platformele sociale, de click-uri, postari si like-uri, cautam modalitati de a pastra ceva privat si personal. In timp ce toate bijuteriile noastre sunt personale, medalionul este probabil cel mai personal dintre toate. Este un adevarat pastrator de secrete, sentimente si povesti.

De-a lungul istoriei, medalionul era accesoriul unde oamenii ascundeau ceva special si personal. S-a inceput cu suvite de par ale celor dragi pentru a se simti aproape de ei sau pentru a comemora o persoana decedata. Conceptul s-a extins pana la a tesaturi parfumate, biletele de dragoste si, asa cum este cel mai des intalnit si astazi, portrete ale celor iubiti, desenate initial manual iar ulterior luate cu un aparat foto

In vremuri mai recente, medalioanele au fost purtate de soldati in razboaie. Acestia isi pastrau in permanenta fotografii cu sotiile si prietenele la gat pentru a le reaminti acasa. Acum, colierele cu medalioane contemporane s-au intors si sunt aici pentru a ramane.

In afara de aur, argint, gravura personalizata si lantul delicat aspectul cel mai interesant al unui medalion este reprezentat de ceea ce adaposteste in interior: o amintire si sentimente nevazute pana cand medalionul se deschide si imaginile ascunse sunt explorate mai intim.

Designul simplu al medalioanelor Chic Bijoux  va permite sa va pastrati mesajele si secretele aproape de inima. Fie ca preferi bijuteriile din Argint 925 sau alegi sa porti lantisoare din aur personalizate, fiecare medalion este gravat in exterior cu propria alegere de personalizare. Astfel, acestea devin bijuterii unice si elegante, care surprind un moment, o amintire, un sentiment de iubire.

Daca aceasta scurta descriere si selectie a colierelor noastre cu medalioane ti-a starnit curiozitatea si dorinta de a avea si tu unul sau de a darui cuiva drag un cadou unic si personal, scrie-ne pentru a te ajuta sa alegi piesa perfecta personalizata cu mesajul tau din suflet. Ne bucuram sa ajutam fiecare client, indiferent daca este nou sau un prieten vechi.

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza