De azi te răsfățăm cu diamante și încă ceva…

Bună, 

Astăzi îți aduc vești calde direct din atelierul Chic Bijoux, unde, în ultimele săptămâni, am lucrat la foc intens să pregătim două colecții WOW!

Prima colecție este cea de Cercei din Aur 14K pentru Bebeluși și Copii, dedicată tuturor celor care își doresc să ofere amintiri de neprețuit, încă din primele momente de viață.

Pentru noi, copilăria înseamnă bucurie, inocență, miracolul vieții în forma sa cea mai pură, iar pentru că voi ne-ați cerut, ne-am lăsat imaginația să zburde și am ales cele mai jucăușe și fermecătoare modele.

În același timp, cu responsabilitatea adultului, ne-am asigurat că fiecare model de cercei aur bebeluși este special conceput pentru confortul celor mici, datorită sistemului de închidere cu filet. În plus, închizătoarea rotundă garantează prinderea sigură, împiedicând astfel deschiderea accidentală sau pierderea cerceilor.

Cea de-a doua colecție este una BRILIANTĂ - Brățări din Aur 14K și Diamant Natural. Știm că bijuteriile cu diamante sunt pur și simplu fabuloase, așa că ne-am propus să includem această strălucire și în piesele noastre personalizate.

O bijuterie cu diamant poate complementa orice ținută dar poate fi și o adevărată comoară atemporală, numai bună de dăruit. Alege oricând o brățară personalizată cu inserții prețioase din Aur Alb, Galben sau Roz.

Când vine vorba de o astfel de frumusețe rară a naturii, vrem să ai siguranța calității. Așa că fiecare model este însoțit de un certificat de autenticitate. În plus, avem grijă să inserăm în bijuteriile noastre doar diamante care provin din surse legale și etice.

Așa cum te-am obișnuit, personalizarea este posibilă, indiferent de colecție. Ceea ce înseamnă că poți oricând să-ți pui amprenta pe bijuteriile care îți plac, chiar și în cazul celor cu diamant. Mai mult, în cazul în care îți dorești ceva diferit, putem oricând crea un model special pentru tine.

Povestim pe îndelete și despre personalizare, dar cu altă ocazie ;-)

Fata cu poveștile de la Cluj,

Mara

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza