Cum se plaseaza o comanda la Chic Bijoux?

EXEMPLU INELUL PERSONALIZAT

Direct din atelierul Chic Bijoux la tine pe mana!

 

Te-ai intrebat vreodata care este procesul de crearea a bijuteriilor personalizate Chic Bijoux? Ca sa iti raspundem la intrebare noi ne-am gandit sa te introducem putin in aceasta lume minunata a bijuteriilor, sa iti prezentam care sunt pasii de creatie si cum ajunge la tine bijuteria in forma ei finala.

Ca toata povestea sa nu fie mult prea generala am luat ca si categoria de inele personalizate si am urmarit traiectoria de la comanda la expediere.

Pasul 1 - Alegerea

Motivele pentru care un inel personalizat este achizitionat sunt diverse. Un cadou pentru mama, o surpriza pentru iubita sau prietena, un rasfat personal sau iti doresti poate, o piesa noua si unica in cutia ta de bijuterii. Astfel, in cautarea inelului perfect il alegi pe cel care ti se potriveste tie sau persoanei iubite.

In cazul in care ai in minte inelul perfect dar nu se afla in nici o oferta, noi iti venim in ajutor si vom crea pentru tine inelul perfect, care va avea un plus de unicitate si va fi mult mai pretuit, avand in vedere ca tu ai venit cu propuneri de creatie.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si noi iti vom oferii consultanta specializata in realizarea bijuteriei dorite. Procesul nu este unu simplu, este nevoie de implicarea ambelor parti pentru a putea defini clar modelul dorit, insa totul este realizabil in atelierul nostru de creatie. 

Pasul 2 – Comanda

O data ce te-ai decis asupra modelului e timpul sa plasezi comanda: telefonic, direct pe site sau prin intermediul canalelor Facebook si Instagram. In aceasta etapa sunt importante de notat toate detaliile legate de personalizarea inelului si de marimea acestuia.

Nu iti cunosti dimesiunea pe care o porti la inel? Noi suntem pregatiti si iti punem la dispozitei un articol aflat pe blogul Chic Bijoux care sa te ajute sa iti afli corect marimea.

Pasul 3 – Realizarea si finalizarea

Dupa ce comanda este plasata cu succes, bijutierii pot demara realizarea efectivă a bijuteriei.

In primul rand, informatiile despre comanda ajung la colegii de la design care introduc detaliile de gravare si dimensiunea produsului in modelul ales deja existent sau in noua schita creata. Modelul de inel este taiat si gravat pe o bucata de tabla din argint prin intermediul unui aparat de ultima generatie.

Produsul este mai apoi dat bijuterilor pentru finisare. Gravurile de pe piesa sunt patinate pentru evidentierea numelor,  a mesajului sau al oricarui alt simbol care a fost inserat in design. Dupa, inelul este indoit si lipit la capete pentru a avea forma cilindrica.

Urmeaza finisarea si curatarea bijuterie. Aceasta trece atat prin mai multe solutii de curatare cat si prin mana bijutierilor pentru retusurile finale. Finalizarea produsului consta in lustruirea inelului pana cand acesta capata stralucirea mult dorita.

Daca ai comandat o piesa din Argint 925 placata cu Aur galben sau Roz de 14K, atunci inainte de predarea pentru livrare, bijuteria trece prin procedeul de placare, in care piesa este imbracata intr-un strat stralucitor roz sau auriu.

In cazul in care bijuteria contine cristale Swarovski, dupa lustruire acestea sunt atasate si lipite in locurile special create pe dimensiunea cristalului.

Pasul 4 – Livrarea

In momentul in  care bijuteria este gata, tot ce mai trebuie facut este livrarea. In urma comenzii este creat un AWB continand adresa de livrare si detaliile destinatarului. Produsul este ambalat in saculet sau cutie de cadou, se scrie certificatul de garantie si se printeaza factura, toate sunt ambalate intr-o cutie sau un plic cu bule pentru siguranta produsului in timpul transportului.

Ultima etapa este reprezentata de atasarea awb-ului pe colet, urmand sa fie ridicat de agentul de curierat pentru a fi directionat spre adresa de livrare.

In urmatoarea zi produsul ajunge la tine, iar noi nu putem decat sa ne imaginam zambetul de bucurie de pe fata ta in momentul deschiderii coletului si a primului contact cu bijuteria comandata.

Acum ai dobandit mai multe cunostiinte cu privire la etapele de creare a unei bijuterii personalizate si in special cum ajung in forma lor finala inelele Chic Bijoux.

Asa ca ce mai astepti, aplica acum pasul 1 si comanda o piesa pentru tine sau surprinde-i pe cei dragi cu un cadou creat cu dragoste si oferit din toata inima!

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza