Cum să cumperi bijuterii pentru altcineva?

Alegerea bijuteriilor pentru altcineva poate fi dificila. Indiferent daca este pentru prietena ta, pentru sora ta sau pentru mama ta, merita să te gândești cu atenție pentru a te asigura că în final îi vă placea cadoul.

Cumpărarea de bijuterii pentru băieți și bărbați este cu totul altă poveste, așa că în acest articol ne vom concentra doar asupra modurilor de a achiziționa bijuterii pentru femeile din viață ta.

Cumpără pentru gustul ei, nu al tău

De multe ori tindem să ne răsfățam propriile gusturi și să uitam că bijuteriile sunt o expresie a personalității. Astfel există posibilitatea ca ceea ce ție îți place să nu se potrivească persoanei pe care dorești să o surprinzi. Așa că trebuie încercat cu adevărat să înțelegi gustul ei pentru a alege ceva ce va iubi și prețui.

Uită-te bine la stilul bijuteriilor ei preferate, cele pe care le poartă tot timpul. Sunt delicate, îndrăznețe, clasice sau ciudate?

Ce fel de articole de bijuterii preferă: îi place să poarte brățări, inele, cercei cu șurub, cercei cu tortiță, cercei lungi sau coliere? Dacă de exemplu nu poartă cercei micuți, nu îi cumpăra o pereche doar pentru că tu consideri că vor arăta grozav pe ea. În schimb, încearcă să găsești bijuterii care se mulează pe stilul ei.

Care sunt culorile ei?

Ia în considerare culoarea bijuteriilor sale: poartă mai des Aur Galben, Aur Roz sau preferă Aurul Alb, respectiv bijuteriie din Argint? Ce culori de pietre sau cristale îi plac? Cu ce se potrivește culorarea pielii / părului / ochilor ei? Poartă culori pământii, calde, culori reci sau poate purta orice?

Persoanele care au culori calde (nuanțe de piersic, galben, maro și auriu pe piele, păr și ochi) au tendința de a arăta mai bine în bijuteriile din aur, în timp ce persoanele cu tonuri mai reci (păr deschis spre blond cenușiu, tonuri deschide la piele, ochi albaștrii sau verzi) vor arăta mai bine în bijuteriile de culoare argintie. De asemenea, poate avea o culoare neutră, caz în care va arăta bine în ambele. Exemple în acest sens sunt păr șaten cu ochi albaștri, sau părul blond cu ochii căprui.

Urmărește-o când face cumpărături…

Ia notițe atunci când se entuziasmează de o bijuterie. Chiar dacă acea piesă este cu mult peste bugetului tău, poate vei găsi ceva asemănător pe care să-l iubească și ea. Sau poate împreună cu alți prieteni îi luați bijuteria ce i-a plăcut. Atenție și la indiciile pe care ea le lasă despre lucrurile pe care le-a văzut recent și care i-au plăcut.

Alege ceva cu o semnificație specială

Alege un cadou care va avea o semnificație specială pentru ea. Poate un colier cu pandantiv care îi va aminti de toate locurile pe care le-ați vizitat împreună. Sau un o brățară cu un mesaj personalizat din suflet. Se potrivește și o pereche de cercei cu un simbol semnificativ pentru ea și pentru relația voastră.

Întreabă-o pe cea mai buna prietenă a ei

Aceasta nu este întotdeauna o opțiune sigură, dar cererea unei opinii cuiva apropiat de ea ar putea fi de ajutor. Mai mult, o părere externă îți poate oferi o direcție în cazul în care nu aveai idee de unde să începi.

Mergi pe ceva clasic

Dacă cumperi bijuterii pentru cineva pe care nu cunoasti foarte bine și nici nu are un stil anume atunci o variantă clasică este recomandată. O pereche de cercei minimaliști cu o formă geometrică, de exemplu, sau pandantive din aur personalizate cu prima litera a numelui, sunt alegeri potrivite. Adaugă o declarație stilistică plină de strălucire cu o bijuterie personalizată cu Diamant natural.

Întreabă-o chiar pe ea!

Chiar dacă ar trebui să fie o surpriză, uneori merită să verifici dacă ești sau nu pe drumul cel bun: întreb-o dacă preferă bijuteriile simple sau cu pietre și dacă stilul vintage sau cel modern îi place mai mult. Încearcă să introduci aceste întrebări într-o discuție normală, astfel încât să nu divulgi faptul că urmează să îi faci un cadou. Dacă nu reușești amintește-ți că este o bijuterie pe care o va purta pentru tot restul vieții ei, așa că este important să fie pe gustul ei.

Varianta unui voucher cadou te salvează oricând

Dacă știi că îi plac bijuteriile, dar tot nu te poți decide, ce zici de un voucher cadou? De când am lansat această opțiune am văzut că este extrem de popular pentru acele cadouri de ultim moment sau pentru cei care ar preferă să lase destinatarul să-și aleagă propriul cadou - așa chiar nu vei da greș!

Și, în sfârșit…

Dacă există tentația să cumperi o bijuterie care consideri că îi vă plăcea, dar când o dăruiești observi că nu o adoră, asigură-te că ai achiziționat-o de undeva cu o politică excelentă de retur sau cu o largă varietate de bijuterii din care sărbătorita să își aleagă ceva la schimb.

Dacă ți-au fost de ajutor ideiile și sugestiile adunate în acest articol nu ezita să-l împărtășești cu cei dragi. S-ar putea să facă diferență între a primi cadouri chic perfecte!

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza