Ce semnifica cristalele Swarovski inserate in bijuteriile personalizate?

 

Una dintre cea mai buna metoda de a adauga mai mult farmec bijuteriei personalizate este prin inserarea unui sau mai multor cristale Swarovski. Acestea adauga culoare si stralucire, in plus, transforma un lantisor personalizat, un inel, o bratara sau o pereche de cercei intr-un produs care iti va aduce aminte de un anumit moment specific din viata  ta si a celor dragi.

Zilnic la Chic Bijoux primim numeroase comenzi pentru arealiza lantisoare cu nume si cristalul Swarovski specific lunii de nastere. Exista insa si clienti care aleg cristalele in functie de culoarea preferata sau chiar in functie de semnificatia lor.

Va intrebati care sunt aceste semnificatii si care sunt cristalele asociate fiecarei luni? Vezi mai jos toate curiozitatile.

Birthstones sunt pietrele asociate cu o luna de nastere, fiecare avand un sens si o semnificatie unica. In ziua de azi acestea se gasesc in mod obisnuit in lantisoare personalizate din argint sau aur, in bratari, inelele sau cercei. Astfel piesele de bijuterii devin memento-uri pentru a sarbatori luna nasterii tot anul. Pietrele de nastere sunt o parte a societatii moderne, iar inca din cele mai vechi timpuri se credea ca purtarea lor era un simbol al bunastarii si al norocului. Afla ce piatra de nastere iti este destinata.

 

Ianuarie – Granat (Light Siam)

Piatra lunii Ianuarie este granatul. Cuvantul „granat” este derivat dintr-un termen care inseamna „samanta”, piatra seamanand cu culoarea si forma unei seminte de rodie. De aceea cristalul Swarovski asociat este Light Siam, o culoare de un rosu adanc.

Crezuta ca fiind „piatra calatorului”, aceasta ofera indrumare si securitate in calatorii, fiind totodata o piatra a adevarului, a puritatii si un simbol al compasiunii si al iubirii.  De asemenea, piatra promoveaza stabilitatea, rezistenta si protectie.

Februarie: Amethyst

Amethystul este piatra de nastere a lunii februarie si simbolizeaza intelepciunea spirituala, evlavia, sinceritatea si smerenia. Ametistul este  cunoscut ca piatra de vis si ii ajuta pe cei care sufera de insomnie. Plasarea unui ametist sub perna ta iti va aduce vise placute.  In plus, legenda spune ca aduce bogatie si putere celui care il poarta, precum si calm, vitejie si contemplare.

Martie: Aquamarine

Piatra de nastere a lunii martie este o piatra uimitoare albastru-verde-albastru cu o stralucire deosebit de asemanatore sticlei. Datorita culorii sale, piatra Aquamarine este cunoscuta sub numele de „Apa Marii” si a fost considerata piatra marinarilor, deoarece le-a oferit protectie atunci cand erau pe apa. Se mai spune ca aceasta protejeaza purtatorul impotriva barfelor si ii aduce curaj si fericire proprietarului sau.

Aprilie: Diamant (Clear Crystal)

Diamantele sunt una dintre cele mai dure pietre pretioase si una dintre cele mai apreciate. Ele sunt un simbol al loialitatii, al inocentei si al iubirii vesnice, motiv pentru care diamantele sunt piatra de alegere pentru inelele de logodna. Cristalul Swarovski pentru luna aprilie folosit in lantisoare din argint personalizate sau alte bijuterii este denumit Crystal, fiind asemanat cu un diamant.

 

Mai: Emerald

Emeraldul sau smaraldul este o piatra de culoare verde profund. Considerata a fi simbolul sperantei si al profetiei, piatra aduce de asemenea, noroc, bogatie, intelepciune, ratiune si rabdare purtatorului ei.

Se mai spune ca purtarea acestei pietre poate ajuta la usurarea unei minti tulburi si ofera liniste.

Iunie: Alexandrita si Perla (Light Amethyst)

Alexandrita este o piatra pretioasa atat de rara incat este considerata mai valoroasa decat majoritatea nestematelor. In schimb, Perla este una dintre cele mai vechi pietre cunoscute, iar timp de multe secole a fost considerata cea mai valoroasa piatra.

Alexandrita reprezinta concentrarea si invatarea si se crede ca inspira imaginatia si intareste intuitia. Este, de asemenea, considerata a fi o piatra de bun augur; aducand noroc si bogatie. Perla este considerate a fi simbol al inocentei si a puritatii, motiv pentru care multe mirese poarta bijuterii cu perle sau au perle cusute in rochia lor.

Paleta de culori a Perlei si nuanta Alexandritei sunt cel mai bine evidentiate in bijuterii de cristalul Swarovski – Light Amethyst.

Iulie: Rubin (Ruby)

Culoarea de un rosu-profund a pietrei lunii iulie, si anume Rubinul, simbolizeaza dragoste si pasiune. Se spune ca piatra promoveaza generozitatea, creativitatea, spiritualitatea, intelepciunea si prosperitatea, oferind in acelasi timp protectie purtatorului. Rubinele sunt una dintre cele mai pretioase pietre pentru culoarea bogata si stralucirea sa.

August: Peridot

Piatra lunii august, peridotul, simbolizeaza puterea si este considerat a fi un cadou de la Mama Natuira, datorita culorii sale pamantesti. S-a crezut candva ca bucatile de peridot verde gasite in cenusa vulcanica erau lacrimile zeitei vulcanului, Pele.

Cand piatra este purtata in coliere sau lantisoare personalizate aceasta protejeaza impotriva emotiilor negative. De asemenea, piatra aduce protectie, prietenie si dragoste la purtatorului.

 

Septembrie: Sapphire

In greaca, Sapphire inseamna „Albastru”. Sapphire este a doua cea mai grea substanta de pe Pamant dupa diamant - culoarea sa albastra bogata este uimitoare si foarte cautata

Aceasta piatra pretioasa este numita „Piatra Destinului” si contribuie la claritatea mentala. Piatrele safir sunt un simbol al cerului, al puritatii, intelepciunii si al imbogatirii. Se mai spune ca are proprietati vindecatoare si promoveaza pacea interioara si iluminarea.

Octombrie: Rose Quartz

Cuartul roz este cunoscut sub numele de piatra iubirii universale. Casatoriile vor avea mai mult foc si scanteie daca aceasta piatra pretioasa este lasata sub perna. De asemenea, creste increderea in sine atunci cand este purtat, facandu-l pe purtator sa se simta demn de iubire. Piatra deschide, de asemenea, inima pentru a accepta iubirea si ajuta in toate problemele legate de iubire. Cristalul Swarovski Rose este folosit in bijuteriile personalizate pentru luna octombrie.

Noiembrie: Topaz

Culoarea topazului galben este asociata cu sezonul de recoltare, plantare, precum si cu fertilitatea vietii. Aceasta piatra pretioasa poate aduce confort si stabilitate atunci cand este plasata intr-o casa. Purtarea unui topaz galben poate oferi securitate, protectie, seninatate si empatie. Totodata incurajeaza iertarea, amelioreaza tensiunea si favorizeaza o atmosfera de armonie.

In plus, topazul simbolizeaza dragoste si afectiune, fiind uneori asociata cu radiatii pozitive si cu succes. De asemenea, se spune ca ajuta la vindecarea inimii, rinichilor, tractului digestiv, ficatului si muschilor. Aceasta este o piatra fantastica si arata ca soarele.

Decembrie:  Blue Zircone

Zirconul este privit ca un simbol al demnitatii, integritatii, intelepciunii si puritatii. Ofera protectie oricui il poarta impotriva energiilor negative, a bolilor, a inamicilor si a raului. Piatra este cunoscuta pentru a avea proprietati puternice de vindecare si a fost folosita de mult timp ca antidot pentru a spori digestia si absorbtia si pentru a promova seninatate si un somn pasnic.

 

Cool! Daca ai citit pana aici acum stii un pic mai multe despre fiecare Birthstone si despre beneficiile pe care le puteti obtine din acestea. Ele sunt o modalitate excelenta de a-ti personaliza bijuteriile, deoarece adauga un strat de semnificatie speciala pentru tine si, de asemenea, cand daruiesti bijuterii cuiva special. Fiecare cristal adauga o insemnatate aparte, si anume ele pot reprezenta luna de nastere a celor dragi, pot fi alese in functie de semnificatie sau culoarea preferata.

Sper ca articolul te-a ajutat sa intelegeti pietrele si semnificatiile lor. Pana la urma, iti creezi propriul sens pentru bijuteriile tale, asa ca foloseste aceste informatii doar ca referinta de baza, fa ca piesa ta sa fie cu adevarat speciala pentru TINE.

 

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza