Transport Gratuit EasyBox

Care sunt cele mai bune ocazii de a cumpăra bijuterii?

Desigur că nu ai nevoie de o scuză pentru a cumpăra bijuterii! Cu toate acestea, există anumite ocazii când bijuteriile sunt întotdeauna o idee bună de cadou. Aceste ocazii speciale sunt zilele de naștere, botezul sau venirea pe lume a unui copil și aniversările.

 

 

Zilele de naștere

 

Sărbătorirea datei de naștere a unei persoane dragi este cu siguranță ziua perfectă pentru a oferi bijuterii. Poți alege ceva care are o valoare sentimentală, o bijuterie cu pasiunea persoanei cadorisite sau chiar o piesă cu zodia și piatra lunii de naștere. 

 

Fiecare lună a anului are o piatră prețioasă care îi este asociată. De exemplu, Granatul roșu este piatra de naștere pentru luna Ianuarie, în timp ce Ametistul este piatra de naștere pentru luna Februarie, iar Diamantul este piatra de naștere pentru Aprilie.

 

Astfel, vă recomandăm să cumpărați, de exemplu, un colier personalizat cu Cristale Swarovski în culorile pietrelor reprezentative fiecărei luni de naștere. Dacă persoana dragă este născută în luna Aprilie nu ezitați să o surprindeți cu o bijuterie din Aur sau Argint cu un Diamant natural sertizat. 

 

 

Aniversare

 

O altă ocazie grozavă de a cumpăra bijuterii este cu ocazia unei aniversări, fie a nunții sau a anilor de relație. Există chiar anumite modele și pietre prețioase care sunt oferite la anumite aniversări. De exemplu, pentru o aniversare de zece ani, fiind o perioadă cheie, este obișnuit să cumpărați diamante. Astfel că iubirea voastră este transmisă prin eternitatea diamantelor.

 

Recomandarea nostră este să alegeți setul de brățări cu infinit și Diamante naturale. Un alt cadou minunat este reprezentat și de setul de lănțișor pentru ea și brătară elegantă pentru el, ambele bijuterii având căte un Diamant natrural pe lăngă gravura constelației.

 

 

Nașterea unui pui de om

 

Sosirea unui nou copil este probabil unul dintre cele mai frumoase momente din viața ta. De aceea, cumpărarea de bijuterii pentru acea ocazie este perfectă, deoarece acestea vor fi întotdeauna asociate acestei zile memorabile.

 

În funcție de tradiții, majoritatea persoanelor aleg să achiziționeze o brățară pentru cel mic, din Aur Galben de 14K. Modelele de pandantive pentru o astfel de brățară sunt diverse: ingeraș, cruce, fluture, piciorușe, bănuți personalizați cu diverse simboluri și plăcuță care poate fi gravată cu numele celui mic. 

 

O altă piesă achiziționată cu ocazia acestui eveniment este bănuțul de Botez. Acesta este personalizat cu numele micutului/micutei, data si ora nasterii, semnul zodiacal, precum si greutatea si inaltimea avuta la nastere. De asemenea, nu vei da greș nici cu o pereche de cercei aur bebeluși.

 

 

Ai vreo ocazie specială de sărbătorit în curând? Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea bijuteriei potrivite scrie-ne și revenim cu idei de cadouri pentru orice ocazie, inclusiv pentru toate cele menționate mai sus. 

 

Cu drag,

Echipa Chic Bijoux

 

Ultimele stiri

Ultimele produse vizualizate

  Produsul a fost adăugat în coș
E cadou? Adauga o felicitare tip poza